Dolar 32,4339
Euro 34,7833
Altın 2.432,55
BİST 10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 18°C
Az Bulutlu
Trabzon
18°C
Az Bulutlu
Sal 17°C
Çar 17°C
Per 16°C
Cum 19°C




















Sare Ayça yeni single çıkarıyor !

Sare Ayça yeni single çıkarıyor !
20 Haziran 2023 16:42
256
A+
A-

Geleneksel ve modernin buluşması: Sare Ayça, ‘Gesi Bağları’ türküsünü yeniden yorumladı
Genç sanatçı Sare Ayça, ilk single’ı “Bomboş” ile dinleyicileriyle 10 Mart’ta buluştu ve kısa süre içinde 1.5 milyon izlenme rakamına ulaştı.
Ayça’nın enerjisi ve sesi, genç müzik severler tarafından hızla benimsendi ve ilk single’ı “Bomboş”, çıkışının üzerinden sadece iki hafta geçmesine rağmen 1.5 milyon izlenme rakamını geçti.

Sare Ayça’nın müzik yolculuğu hız kesmeden devam ediyor.

Genç sanatçı, ikinci single’ı olan ve “Ah Be Yar” isimli şarkıyı seslendirdi. Bu şarkı, Wonworks etiketiyle tüm dijital müzik platformlarında dinleyici ile buluştu. Ayça’nın bu şarkıyı, genç yaşta hayatını kaybeden şarkının sahibi Arif Akpınar anısına ithafen 20 Haziran’da yayımlaması, sanatçının duyarlı ve empatik yönünü gösteriyor.
Ayça’nın serüveni, meşhur Anadolu türküsü “Gesi Bağları”nı yorumladığı üçüncü şarkısıyla devam ediyor. Bu türkü, Selda Bağcan’ın sesinden dinleyicilere tanıdık gelen, fakat Sare Ayça’nın günümüz müzik trendlerine göre yaptığı yepyeni düzenlemesi ile dinleyiciye farklı bir deneyim sunuyor.
Müziği ve sözleri kendine ait olan şarkılar üzerinde çalışmaya başladığını belirten Sare Ayça, kendi imzasını taşıyan ve taşıyacak tüm eserlerini müzik severlerle buluşma heyecanını yaşadığını ifade ediyor. Ayça, müziğe olan tutkusunu ve hayatını bu yolculuğa adamış olduğunu dile getirerek, kendi eserlerini ve yorumlarını dinleyicilerle buluşmayı dört gözle beklediğini belirtti.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.