Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 19°C
Az Bulutlu
Trabzon
19°C
Az Bulutlu
Paz 18°C
Pts 19°C
Sal 18°C
Çar 17°C




















Öğrenciler karne hediyesi olarak oyun oynadı

Öğrenciler karne hediyesi olarak oyun oynadı
19 Haziran 2023 10:58
189
A+
A-

Öğrenciler karne hediyesi olarak oyun oynadı

Ortahisar Belediyesi 2022-2023 Eğitim ve Öğretim Sezonunun sona ermesi nedeniyle öğrencilere yönelik karne etkinliği düzenledi. Ortahisar Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü tarafından Boztepe Seyir Terası ve Yürüyüş Yolu’nda kurulan subsoccer (futbol oyunu), refleks ve kuyu oyunu platformlarında öğrenciler doyasıyla eğlendi. Aileleriyle birlikte etkinliğe katılan minikler çok keyifli zaman geçirdi. Zaman zaman oynamakta zorlanan öğrencilere aileleri yardım etti. İlk defa bu tür oyunları oynadıklarını ifade eden çocuklar Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’e teşekkür etti.

İlkokul, ortaokul ve lise öğrencilerinin katılabildiği spor organizasyonları Trabzon Akvaryum, Ekopark ve Sağlıkçılar Parkı’nda düzenlenmeye devam edecek. Çocukların yanı sıra büyükler de spor organizasyonlarına ilgi yoğun ilgi gösterdi.

“ÇOCUKLAR OYUNLARI ÇOK SEVDİ”

Öğrencilerin yaz tatillerini farklı spor etkinlikleriyle değerlendirmeleri için bu tür organizasyonlar düzenlediklerini belirten Ortahisar Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Göktaş şöyle konuştu: “Trabzon spor şehri… Biz de Ortahisar Belediyesi olarak karne günü olması dolayısıyla çocuklara yönelik bu etkinliği düzenledik. Çocuklar birbirleriyle rekabete giriştiler, sosyalleştiler. Hem aileleri için hem de kendileri için güzel bir karne hediyesi oldu. Bu oyunlar daha yeni yeni öğrenmeye başlasalar da oldukça sevdiklerini gözlemledik. Havanın güneşli olması da bu etkinliği daha güzel bir hale getirdi. İlginin yoğun olması nedeniyle bu tür spor etkinliklerini devam ettirmeye gayret edeceğiz. Şehrimizde her türlü spor faaliyeti çocuklarda ve gençlerde büyük ilgi çekiyor. Biz bunu göz önünde bulundurarak bu programlarımızı sürekli hale getireceğiz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.