Dolar 32,3776
Euro 34,5536
Altın 2.382,62
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 15°C
Hafif Yağmurlu
Trabzon
15°C
Hafif Yağmurlu
Per 16°C
Cum 18°C
Cts 17°C
Paz 16°C




















BAŞKAN ZORLUOĞLU TRABZONLU KADINLARLA BİR ARAYA GELDİ

BAŞKAN ZORLUOĞLU TRABZONLU KADINLARLA BİR ARAYA GELDİ
21 Mayıs 2023 11:15
440
A+
A-

BAŞKAN ZORLUOĞLU TRABZONLU KADINLARLA BİR ARAYA GELDİ

BAŞKAN ZORLUOĞLU TRABZONLU KADINLARLA BİR ARAYA GELDİ

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, açıldığı günden itibaren büyük ilgi gören Kadın Yaşam ve İstihdam Merkezi’ni ziyaret ederek kadınlarla bir araya geldi. Kadınların sorunlarını, taleplerini ve şehirle ilgili fikirlerini dinleyen Başkan Zorluoğlu, programa katılanlara günün anısına çiçek takdiminde bulundu.

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu tarafından Trabzon’da bir ilk olarak hayata geçirilen Kadın Yaşam ve İstihdam Merkezi, görenleri hayran bırakmaya devam ediyor. Başkan Zorluoğlu, kısa süre önce açılışı gerçekleştirilen Kadın Yaşam ve İstihdam Merkezi’nde Trabzonlu kadınlarla bir araya gelerek sohbet etti. Yaklaşık 100 kadının bulunduğu sohbet programına; Ulaştırma ve Altyapı Bakanı, AK Parti Trabzon Milletvekili Adil Karaismailoğlu’nun eşi Nilüfer Karaismailoğlu, Başkan Zorluoğlu’nun eşi Sevcan Zorluoğlu, AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Ayşe Sula Köseoğlu, Kadın STK temsilcileri ve çok sayıda kadın katıldı. Başkan Zorluoğlu, söyleşiye katılan kadınlara çiçek takdim etti.

FİKİRLERİNİZ ÇOK ÖNEMLİ
Her alanda kadınların düşüncelerine çok önem verdiklerini belirten Başkan Zorluoğlu, “Kıymetli hanımefendilerin hayata geçirdiğimiz hizmetleri en iyi şekilde kullanmasına olanak sağlayacak bir anlayışla altyapı ve üstyapı çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Trabzon’u kadın dostu şehir yapma yolunda emin adımlarla ilerliyoruz. Bu programda daha çok sözü sizlere bırakmak istiyorum. Sorunlarınız, talepleriniz ve şehre dair önerilerinizi paylaşmanızı rica ediyorum. Çünkü şehre dair fikirleriniz bizim için çok önemli” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.