Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 18°C
Hafif Yağmurlu
Trabzon
18°C
Hafif Yağmurlu
Cts 15°C
Paz 15°C
Pts 16°C
Sal 19°C




















Teknik Direktörümüz Nenad Bjelica’nın maç sonu değerlendirmeler

Teknik Direktörümüz Nenad Bjelica’nın maç sonu değerlendirmeler
18 Mayıs 2023 23:58
146
A+
A-

Teknik Direktörümüz Nenad Bjelica, Spor Toto Süper Lig’in 34. haftasında deplasmanda oynadığımız Fenerbahçe maçı sonrası açıklamalarda bulundu.

Nenad Bjelica, bugün günümüzde olmadığımızı belirterek, “Fenerbahçe’yi kutluyorum. Bugün daha iyi olan, galibiyeti hak eden onlardı. İlk yarıda 1-0’dan sonra çok net pozisyonlarımız da var. Rakip, ikinci yarının başlarında kazandığı kornerler ile golleri buldu. 3-0’a geldikten sonra fırsatlarımız da var. Fenerbahçe’ye karşı oynuyorsanız, böyle pozisyonları değerlendirmelisiniz. Maxi Gomez ve Larsen ile pozisyonlarımız vardı. Belki de bugün günümüzde değildik. Bunları değerlendiremezseniz maalesef işiniz kolay olmuyor” dedi.

Teknik direktörümüz, açıklamalarının devamında şu ifadelere yer verdi: “Edin Vişça, bu maç özelinde en iyi oyuncu olduğu için ilk 11’de başlattık. 60 dakikalık bölümde elinden geleni yaptı, ondan sonra da onu değiştirdik. Gayet de iyi oynadı diye düşünüyorum. Çok fazla bir seçenek de yok elimizde, oyuncuları da kötü gitseler dahi, onlara destek olmanız gerekiyor. O yüzden de onları devam ettirdim. Maç 2-0’a gelmişti ve böyle bir durumda takımın ritmini artırmanız gerekir, biz de değişikliklerle beraber bunu yapmaya çalıştık. Oyuna giren oyuncular da bunu yapmaya çalıştılar. Önümüzdeki sezon bizimle olabilecek oyunculara şans vermeye çalışıyoruz. Trezeguet’nin ilk 11 başlamama sebebi tamamen sakatlıkla alakalı bir durum. Son 3-4 gün takımla beraber antrenmanlara çıkabildi. Oyuna girdikten sonra gayet iyi futbol ortaya koydu, bir hocaya ancak böyle gösterebilirsiniz kendinizi. Aramıza yeni döndüğü için 90 dakikayı çıkarabilecek durumda değildi. Eğer Trezeguet oynamış olsaydı, Abdülkadir Ömür’ün neden oynamadığını soracaktınız. Yüzde yüzüyle hazır olan ve takıma maksimum katkıyı verebilecek oyuncuları tercih ediyoruz.”

Nenad Bjelica, önümüzdeki sezonun çok daha iyi olacağını vurgulayarak, “Gelecek sezon takımımız fiziksel olarak daha iyi, daha kompakt, daha baskılı ve futboldan zevk alan oyunculardan oluşacak. Sezon sonuna yaklaştığımız bu dönemlerde önümüzdeki sezon bizimle olmayacağını bilen oyuncular var. Oyuncuların önünde ligde kalmak, şampiyon olmak gibi hedefler olmadığı ve sadece prestij için oynadıkları için onları hazırlamak çok da kolay değil. Bu oyuncuları, bu şekilde hazır edebilmek hiçbir antrenör için kolay değil” cümlelerine yer verdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.