Dolar 32,2960
Euro 34,7983
Altın 2.409,80
BİST 10.270,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 16°C
Az Bulutlu
Trabzon
16°C
Az Bulutlu
Sal 18°C
Çar 20°C
Per 19°C
Cum 21°C




















FUTSALDA ŞAMPİYON OF FEN LİSESİ

FUTSALDA ŞAMPİYON OF FEN LİSESİ
18 Mayıs 2023 14:32
176
A+
A-

19 Mayıs atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında Of’ta İlçe Gençlik ve Spor Müdürülüğü Liseler arası Futsal Turnuvası düzenledi. Of İlçe Kapalı Spor Salonunda yapılan müsabakalar çekişmeli geçti. Elemeler sonucu üçüncülük maçı Şehit Ahmet Türkkan Çok Programlı Anadolu Lisesi ile HMB Ulusoy Mesleki Teknik Anadolu Lisesi arasında yapıldı. Şehit Ahmet Türkkan Çok Programlı Anadolu Lisesi müsabakayı (6-3) kazanarak üçüncü oldu.

Final maçı Of Fen Lisesi ile Şehit Necmi Çakır Anadolu Lisesi arasında yapıldı. Büyük çekişmeye sahne olan maçın başlama vuruşunu Of Kaymakamı Yiğit Yaşar Demirer yaptı. Maçın son anlarına kadar başa baş geçen müsabakada Of Fen Lisesi son dakikada bulduğu biri penaltıdan olmak üzere iki gol atarak maçı (4-2) kazanarak şampiyon oldu. Maçın sonunda dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları takdim edildi.

Turnuvada üçüncü olan Şehit Ahmet Türkkan Çok Programlı Anadolu Lisesinin kupa ve madalyaları İlçe Gençlik Spor Müdürü Özcan Demirel, İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu, ilçe Nüfus Müdürü Emim Ulu tarafından takdim edildi. İkinci olan Şehit Necmi Çakır Anadolu Lisesine kupa ve madalyaları Trabzol İl Gençlik ve Spor Müdürü Lokman Arıcıoğlu takdim etti. Şampiyon Of Fen Lisesine kupa ve madalyaları Of Kaymakamı Yiğit Yaşar Demirer tarafından verildi.

19 Mayıs atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramına özel Futsal turnuvası toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Kaynak : Hanife Ulu Of Temsilcisi

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.