Dolar 32,3295
Euro 34,8452
Altın 2.388,10
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 18°C
Hafif Yağmurlu
Trabzon
18°C
Hafif Yağmurlu
Cts 15°C
Paz 15°C
Pts 17°C
Sal 18°C




















Av. Salih CORA 26-27. dönem Trabzon Milletvekili

Av. Salih CORA 26-27. dönem Trabzon Milletvekili
16 Mayıs 2023 12:26
124
A+
A-
Trabzon Milletvekilliğimiz ve TBMM Plan ve Bütçe Komisyon Üyeliğimiz seçim sonuçları ile birlikte bugün sona erdi. Her zaman desteğini, teveccühünü, duasını hissettiğim hemşerilerimize, vekili olmaktan gurur duyduğum şehrimize sonsuz teşekkürler.
AK Parti bu seçimi açık ara önde bitirmiş ve yine birinci parti olmuştur. Cumhur İttifakı meclisteki ve komisyonlardaki sayısal çoğunluğu elde etmiştir. Mecliste iktidar olmuştur.
Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan, en yakın rakibine tarihi bir fark atmıştır. Büyük bir farkla yine başkan. Bütün algı operasyonlarını yerle yeksan etti.
Türkiye genelinde olduğu gibi şehrimizde de seçimleri büyük bir demokratik olgunlukla ve yüksek bir katılımla gerçekleştirdik. Tabii ki oy oranımızın daha yüksek olmasını, Cumhur ittifakı olarak vekil sayımızı arttırmamızı çok arzu ederdim. Teşkilatlarımız, daha büyük bir gayret, heyecan ve organize bir çalışma ile stratejik sonuçlar elde edebilirdi. Siyaset milletin hissiyatına tercüman olma, beklentileri karşılayabilme sanatıdır. Ümit ediyorum, şehrimizde ilk vekil seçildiğimizdeki oyumuzu bir sonraki seçimlerde tekrar yakalarız.
Şehrimizi gazi meclisimizde temsil edecek tüm vekillerimizi kutluyor; bu süreçte samimiyetle ve hasbi niyetlerle çalışan tüm adaylarımıza, teşkilatımıza ve tüm hemşehrilerimize tekrar teşekkür ediyorum.
Av. Salih CORA
26-27. dönem Trabzon Milletvekili
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.