Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 19°C
Az Bulutlu
Trabzon
19°C
Az Bulutlu
Paz 18°C
Pts 19°C
Sal 18°C
Çar 17°C




















GAYRET BİZDEN, TEVFİK ALLAH,TAN

GAYRET BİZDEN, TEVFİK ALLAH,TAN
7 Mayıs 2023 14:38
188
A+
A-

GAYRET BİZDEN, TEVFİK ALLAH,TAN

GAYRET BİZDEN, TEVFİK ALLAH,TAN

AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Sezgin Mumcu tarafından yazılı olarak bir açıklama yapıldı. İl Başkanı açıklamasında sadece adayların değil tüm teşkilatın sahada olduğunu belirtti.

DUYGULANMAMAK ELDE DEĞİL

Trabzon tarihinin en kalabalık mitingini 3 Mayıs günü gerçekleştiren AK Parti Trabzon’un İl Başkanlığı görevini yürüten Dr. Sezgin Mumcu, “Tarihi bir kalabalıktı. Bu tablo karşısında duygulanmamak elde değildi. Özellikle bizim güçten düştüğümüz yanılgısına kapılan kesimlere verilen en büyük cevap oldu. Biz biliyoruz ki Trabzon halkı ve milletimiz Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın her daim arkasındadır. Sayın Cumhurbaşkanımız da şehrimize verdiği değeri göstererek Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sayın Adil Karaismailoğlu’nu ve Genel Başkan Yardımcımız Sayın Mustafa Şen’i Trabzon’a göndermiştir. Sayın Bakanımız ve Genel Başkan Yardımcımız ile Trabzon’da projelerimizi hızlandırarak her geçen gün yeni projelerle milletimizin karşısına çıkmaya devam ediyoruz” dedi.

DURMUYOR, KOŞUYORUZ

Tarihi 14 Mayıs seçimine 1 hafta kaldığını ve çalışmalarına devam ettiğini vurgulayan Başkan Mumcu, “Tüm adaylarımız sahada, ancak sadece adaylarımız da değil geçmişten günümüze teşkilatımız, ana kademeden gençlik kollarına, kadın kollarımızdan mahalle teşkilatlarımıza kadar her bir teşkilat mensubumuz sanki kendileri adaymışçasına çalışıyor. Bu bağlılık, güven ve dostluk bizleri yarı yolda bırakmaz. Sayın Bakanımız Adil Karaismailoğlu, Genel Başkan Yardımcımız Mustafa Şen ve Milletvekili Adaylarımız Yılmaz Büyükaydın, Vehbi Koç, Meryem Sürmen ve Zafer Ofluoğlu başta olmak üzere son ana dek sokakları arşınlamaya ve vatandaşlarımız ile hemhal olmaya devam edeceğiz. Şunu da belirtmek gerekir ki bizim için son an seçim günü değildir. Biz dava şuuruyla hareket eden AK Parti olarak musallaya kadar çalışmaya devam ederiz” ifadelerini kullandı.

14 MAYIS BİR DÖNÜM NOKTASI OLACAK

“14 Mayıs seçimi tarihi bir dönüm noktası olacak. 14 Mayıs’ı yeni atılımlar yapacağımız Türkiye Yüzyılı’nın miladı olarak görüyoruz. Bu seçimlere sadece biz değil tüm dünya ayrı bir önem veriyor. Türkiye ile hesabını kapatamayanlar da 14 Mayıs’a gözünü dikmiş vaziyette. Trabzon başta olmak üzere milletimizin gereken cevabı sandıklarda verece

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.