Dolar 32,2708
Euro 34,7550
Altın 2.412,33
BİST 10.267,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 18°C
Açık
Trabzon
18°C
Açık
Çar 20°C
Per 18°C
Cum 18°C
Cts 16°C




















Şen Vakfıkebir’de İstişarelerde Bulundu

Şen Vakfıkebir’de İstişarelerde Bulundu
5 Mayıs 2023 14:53
597
A+
A-

Şen Vakfıkebir’de İstişarelerde Bulundu

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Trabzon Milletvekili Adayı Mustafa Şen, Vakfıkebir’de vefa buluşmasında, önceki dönem ve mevcut dönem ilçe teşkilatı, meclis üyeleri, sandık görevlileri, kanaat önderleri, mahalle başkanları ve muhtarlar ile bir araya gelerek 14 Mayıs seçim çalışmaları ile ilgili istişarelerde bulundu.

Şen: Sizlerden Tam Destek Bekliyoruz

Akçaabat’ta yaşanan trafik kazasında vefat eden vatandaşlara Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve yaralılara acil şifalar dileyerek başlayan Şen; “Öncelikle sizlerden, tam bağımsız Türkiye için, Sayın Cumhurbaşkanımıza destek bekliyorum. Sonrasında bizlere, vekil adaylarımıza destek olmanızı bekliyorum.”

Aynı Katılımı Sandıkta da Göstereceğiz

Trabzon mitingine gösterilen yoğun katılımdan dolayı teşekkürlerini ileten Şen; aynı katılımın sandıkta da beklediğini, 14 Mayıs Genel Seçimlerinde Trabzon’dan, Vakfıkebir’den Cumhurbaşkanımıza ve AK Parti’ye büyük bir teveccüh gösterileceğine inandığını söyledi.

2002’den günümüze AK Parti’nin savunma alanında yaptığı icraatlardan bahseden Şen “Kendi İHA/SİHA’mızı yapıyoruz, yerli uçağımızı, yerli uçak gemimizi, tankımızı yapıyor, bu alanda yerli ve millilik oranımızı artırıyoruz. Savunma’nın Yüzyılı diyerek bu hedefleri daha da ileriye götüreceğiz.” açıklamalarında bulundu.

Şen “İlçemizin sorunları biliyoruz, yarın değil hemen şimdi anlayışımız ile seçimden sonra değil hemen şimdi çalışmalara başlayarak çözüyoruz. Güney Çevre Yolu Hattı’nın temeli atıldı. Liman, hızlı tren ve havalimanı gibi bircok yeni projelerin yanında Cumhurbaşkanımızın teşrifleriyle Zigana Tüneli’ni açtık. Trabzon’u ve Vakfıkebir’i daha birçok projeyle kavuşturacağız.” diyerek konuşmalarını sonlandırdı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.