Dolar 32,3881
Euro 34,7827
Altın 2.433,74
BİST 10.068,90
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 17°C
Az Bulutlu
Trabzon
17°C
Az Bulutlu
Sal 17°C
Çar 16°C
Per 17°C
Cum 18°C




















Trabzonspor Mostafa Muhammed’in menajeri ile pazarlık masasında

Trabzonspor Mostafa Muhammed’in menajeri ile pazarlık masasında
4 Mayıs 2023 11:56
208
A+
A-

Mısır medyası, Bordo-Mavili kurmayların çok gizli yürüttüğü forvet transferini sayfalarına taşıdı…

Bonservisi Galatasaray’da olan ve bu sezon Fransa ekiplerinden Nantes’a satın alma opsiyonlu kiralanan golcü Mostafa Muhammed için flaş bir iddia ortaya atıldı. Mısır basını, 25 yaşında 1.85 boyunda olan forvet oyuncusu için Trabzonspor’un da devreye girdiğini öne sürdü.

Yapılan haberlerde, Mostafa Muhammed’in menajeri Ahmed Yahya’nın Bordo-Mavili bir yetkili Fransa’da transfer görüşmesi yaptığı ve deneyimli golcü için pazarlık masasına oturduğu iddia edildi. Mostafa Muhammed’in Galatasaray ile 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Bu sezon Nantes’da 32 maça çıkan Muhammed, 8 gol atıp 3 de asist yaptı. Nantes’ın, Galatasaray’a 3.5 milyon euro’luk bir teklif sunduğu ancak Mısırlı golcünün Fransa’da kalmak istemediği öne sürüldü. Bu nedenle de Mostafa Muhammed ve menajeri Trabzonspor’un teklifine sıcak bakıyor.

Mısır Milli Takımı’nın vaz geçilmez isimlerinden birisi olan Mostafa Muhammed, 25 kez giydiği ulusal forma altında 6 gol kaydetti. 25 yaşındaki oyuncu Galatasaray’a Zamalek’ten gelmişti.

Haber: Erol TAŞKIN

Kaynak : KaradenizGazetesi

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.