Dolar 32,2189
Euro 35,0186
Altın 2.455,35
BİST 10.168,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 16°C
Hafif Yağmurlu
Trabzon
16°C
Hafif Yağmurlu
Per 17°C
Cum 18°C
Cts 18°C
Paz 19°C




















Of’ta minik öğrencilere diş taraması yapıldı

Of’ta minik öğrencilere diş taraması yapıldı
4 Mayıs 2023 18:19
164
A+
A-

Diş sağlığının önemini belirtmek, sağlıklı dişlerin insan hayatındaki önemine dikkat çekmek için okullarda diş sağlığının önemi belirtilip, diş taraması yapılıyor. Bu amaçla Trabzon İl Sağlık Müdürlüğüne ait Mobil Diş Tarama Aracı Of’ta Şehit Hüsnü Uyan Anaokulunda eğitim- öğretim gören öğrencilere diş taraması yaptı. Cem Yılmaz, Esra Yıldız adlı Diş Hekimleri okulda öğrencilere ağız ve diş sağlığının önemi, beslenmede dikkat edilmesi gereken kurallar ve doğru diş fırçalama konusunda öğrencilere bilgi verdiler.

Tüm sınıfara verilen eğitimin ardında okulun kapısında bulunan Mobil Diş Tarama Aracında öğrenciler sırayla diş taramasında geçirildiler. Programa İlçe Milli Eğitim Müdürü idris Kabahasanoğlu ile katılan İlçe Sağlık Müdürü Dr. Barış Çağlar destekleri nedeniyle İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu ve ilgileri nedeniyle Okul Müdürü Salime Akyüz’e teşekkür etti. İlçe Sağlık Müdürü Dr. Çağlar ayrıca öğrencilerin ilgi, alaka ve tutumlarını takdir ederek öğrencilere sağlıklı ve beyaz gülüşler diledi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü idris Kabahasanoğlu da ;” Sağlıklı bir vücut için ağız ve diş sağlığı çok önemlidir. Öğrencierimizin tutumları, verdikleri güzel cevap veolumlu tepkiler gerçekten çok güzel veyerindeydi. İnşallah buradan yeni bilgiler öğrenerek, daha da bilgilenerek dişlerini ve sağlıklarını korumuş olacaklar. Bu uygulama ileriki zamanlarda diğer okullarımızda da devam edecektir. İlgileri ve hizmetleri nedeniyle İlçe Sağlık Müdürü Dr. Barış Çağlar’a, Diş Hekimlerimiz Esra hanım, Cem beye, okul Müdürümüz Salime Akyüz’e teşekkür ediyor, çalışmalarında kolaylıklar diliyorum.”dedi.
Foto-Haber:Of İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Basın Bürosu

Kaynak : Hanife Ulu Of Temsilcisi

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.