Dolar 32,2020
Euro 35,0069
Altın 2.504,53
BİST 10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 18°C
Az Bulutlu
Trabzon
18°C
Az Bulutlu
Paz 19°C
Pts 19°C
Sal 21°C
Çar 23°C




















CORA HER YERDE

CORA HER YERDE
29 Nisan 2023 11:54
200
A+
A-

AK Parti Trabzon Milletvekili Salih CORA, seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Trabzon’un her bir ilçesini mahalle mahalle, cadde cadde, sokak sokak, kapı kapı dolaşan Milletvekili CORA, 14 Mayıs’taki seçimlerde milletvekili aday listesinde olmamasına rağmen aday gibi çalışmaya devam ediyor. Son birkaç günde Trabzon’u arşınlayan Milletvekili CORA, Trabzon’un Sürmene, Köprübaşı, Maçka, Arsin ve Yomra ilçelerinde çalışmalarını sürdürdü.

İlçe ziyaretlerinde vatandaşların taleplerini, sorunlarını dinleyerek çözümü noktasında ilgili yerlere iletti. Teşkilat mensupları ile bir araya gelerek 14 Mayıs seçimlerinin önemine vurgu yaptı. Esnaf ve vatandaş ziyaretlerinde desteklerinden dolayı herbirine teşekkürlerini iletirken AK Parti Trabzon Milletvekili adaylarına ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ERDOĞAN’a destek istedi.

Ziyaretleriyle ilgili Milletvekili CORA, şunları söyledi:

TRABZON MİLLETVEKİLLİĞİ BÜYÜK BİR ONURDUR

“Cumhurbaşkanımız Recep TAYYİP ERDOĞAN’ın takdirleri sizlerin desteğiyle aziz millletimizin teveccühü ile bu kadim şehirde sekiz yıl milletvekilliği yapmanın onurunu yaşadık. Bu her siyasetçiye nasip olmaz. Elhamdulillah. Biz bu işi severek yaptık. TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda görev alarak Türkiye’nin 9 kez bütçesini yapma fırsatı bulduk. Yasama Faaliyetlerine aktif katkı sunduk ve 70 tane kanun teklifinde imzamız oldu. İktidar Milletvekilleri arasında belki de kürüsüye en çok kullanan milletvekillerinden birisi olduk. Milletimizle bir ve beraber olduk. Trabzon’un her bir ilçesini Hayrat’ından Şalpazar’ına, Çarşıbaşı’ndan Akçaabat’a, Arsin’den Yomrası’na, Araklı’sından Sürmene’sine, Of’a, Dernekpazarı’na, Çaykara’ya, Düzköy’den Haçkamıza kadar Maçka’mıza, Ortahisar’a, Beşikdüzü’ne, Köprübaşı’na kadar herbir ilçemizi adım adım dolaştık. Karış karış gezdik. Sizlerle beraber bir mücadele ortaya koyduk. Bugün bizler bir noktaya gelmişsek bunlar sizin sayenizde oldu, aziz Trabzonlular sayesinde oldu. Allah razı olsun sizlere minnettarız. Bu bir bayrak yarışıdır. Bayrağı nasıl teslim almışsak o şekilde de teslim etmesini bilmemiz gerekiyor. Allah’a şükür alnımızın akıyla şanla şerefle bayrağı teslim etme arefesindeyiz.”

TÜRKİYE’YE DEV ESERLERİ KAZANDIRMANIN MUTLULUĞUNU YAŞADIK

“Önümüzdeki dönemde biz yokuz belki ama ülkemiz var. Liderimiz Recep TAYYİP ERDOĞAN var.Çok önemli ve tarihi bir seçime giriyoruz. Bizler de  tarihi bir süreçte milletvekilliği yaptık. Cumhuriyet tarihinin en kanlı terör eylemlerine tanıklık ettik. Ama geri adım atmadık. Terörü kökünden kazıdık. Bugün terörle sınırlarının ötesinde mücadele edebilme kabiliyetine sahibiz. Suriye’nin kuzeyinde Sınır ötesi operasyonları başarı ile sonuçlandırdık. Tarihin en alçak darbesi 15 Temmuz Fetö hain darbe girişimini  gördük. Darbeye karşı direndik. Darbeciler karşısında bir demokrasi zaferi elde ettik. Türkiye’nin en ağır ekonomik saldırılarına maruz kaldık. Bununla beraber gurur duyduğumuz büyük işleri de başardık. Türkiye’ye dev eserleri kazandırmanın mutluluğunu yaşadık. Dünya’nın en yüksek barajını, en uzun köprüsünü, en büyük havalimanının açılışını yaptık. İlk elektrikli yerli otomobilini, İHA’ları, SİHA’ları, TCG ANADOLU gemisini gördük. Kendi yerli ve milli İmkanlarımızla çıkardığımız Doğalgazı ekonomiye kazandırdık. Mavi vatana sahip çıktık. Karabağ’ı özgürleştirdik. Ayasofya’yı açtık. Mazlumların yanında yer aldık. Güzel, başarılı eserleri ülkemize kazandırdık, çok önemli yasal düzenlemeleri gerçekleştirdik. Yani Türkiye’nin kronikleşmiş sorunlarına çok yenilikçi çözümler üreten önemli işleri başardık. Gayret ettik, çalıştık Allah’a şükürler olsun, gönlüm hoş, huzurluyum, mutluyum. Önemli olan milletin gönlünde yer edinebilmektir. Halen gittiğimiz yerlerde karşımızda milletimizi muhatap olarak görebiliyorsak, güzel izlenimler bırakabiliyorsak bu bizi mutlu eder.”

TÜRKİYE’NİN TAYYİP ERDOĞAN’A DÜNDEN DAHA ÇOK İHTİYACI VAR

“Türkiye’nin Recep Tayyip Erdoğan’a dünden daha çok ihtiyacı var. Yedi düvel bir araya gelmiş. Bir masa etrafında bir formül oluşturdular. Yedi parçalı bir yapı ile ülkeyi yönetmeye talip oldular. Terör odakları açık bir şekilde planlarını, hedeflerini dile getirme cesareti gösteriyor. İlk kez terör uzantılı bir siyasi parti başkan adayı çıkarmadı. Kılıçdaroğlu’nu destekliyoruz dedi. Bunların içerisinden her gün biri çıkıp sürekli hesap soracağız, asacağız, keseceğiz diyorlar. AK Partili birisinin buradan kendi namına bir pay çıkarması lazım. ‘Ne oluyoruz’ demesi lazım. Çok dikkatli, çok uyanık davranmalıyız. Önce etrafımızdan başlamalıyız. Ve mücadeleyi yarım bırakmamalıyız. Daha çok gayreti ortaya koymalıyız. Asıl sorumluluk şimdi. Vekillik yaptım bitti yok. Şimdi çıkacaksın sahaya. AK Parti döneminde Tayyip Erdoğan herkese bir şekilde imkanlar sundu. Kimini ilçe başkanı yaptı, kimini belediye başkanı yaptı, kimine milletvekilliği imkanı sağladı. Bakanlar yaptı vesaire. Şimdi hep beraber Tayyip Erdoğan’a karşı vefamızı ödeme, Türkiye’ye karşı sorumluluğumuzu yerine getirme mecburiyetimiz vardır. Bunun mücadelesi içerisinde olacağız. Dünden daha güçlü olmak zorundayız. Çünkü dünden daha büyük bir saldırı ile karşı karşıyayız..”

TÜRKİYE KABUĞUNU KIRDI SINIRLARINI AŞTI

“Türkiye artık kabuğunu kırdı. Sınırlarını aştı. Dünyaya karşı artık çok dik bir şekilde duran ve gerektiğine itiraz eden bir Türkiye var. İMF’ye teslim olan bir ülke yok artık. Londra tefecilerinin hüküm sürdüğü günler geride kaldı. Yabancı Büyükelçilerin dış politikayı belirlediği bir dönemde değiliz. Artık Türkiye Yüzyılına doğru bir şekilde doğru bir adamla başlamamız gerekiyor.”

MEGA PROJELER GERÇEKLEŞTİRDİK

“Trabzon’da mega projeler gerçekleştirdik. İkinci Devlet Üniversitesi’ni şehrimize kazandırdık. Karadeniz’in Anadolu’ya açılan kapısı kadim ticaretin değişmez güzergahına dev bir eser kazandırdık. Trabzon ve Gümüşhane arasında 14,5 km çift tüp tüneli ile Avrupa’nın en uzun tüneli olan Yeni Zigana Tüneli açılışı için eser ve hizmet siyasetinin mimarı Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı bekliyoruz. Kanuni bulvarının en önemli etabını tamamladık ve hizmete açtık. Akyazı Stadını şehrimize kazandırdık. Çömlekçi şehrimizin kanayan yarası idi. Çömlekçi şehrimizin kadim tarihine yakışmıyordu. Çömlekçi dönüşümü başladı ve devam ediyor. Trabzon şehir hastanesi ihale edildi. Güney çevre yolunun temelini atacağız. Araklı Dağbaşı yoluna başlanıldı. Karadeniz Bölgesi’nin ilk et kombinası şehrimizin hizmetine sunuldu. Doğal gazı ilçelerimizle buluşturduk. İçme suyu ve arıtma tesislerini şehrimize kazandırdık.“

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.