Dolar 32,4339
Euro 34,7833
Altın 2.432,55
BİST 10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 18°C
Az Bulutlu
Trabzon
18°C
Az Bulutlu
Sal 17°C
Çar 17°C
Per 16°C
Cum 19°C




















ŞEN: BİZ HÜR VE REFAH BİR TÜRKİYE YÜZYILI DİYORUZ

ŞEN: BİZ HÜR VE REFAH BİR TÜRKİYE YÜZYILI DİYORUZ
27 Nisan 2023 13:19
445
A+
A-

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Trabzon Milletvekili Adayı Mustafa Şen, Trabzon Akçaabat’ta mahalle muhtarlarıyla bir araya gelerek talep ve isteklerini dinledi. Toplantıya, AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Sezgin Mumcu, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, AK Parti Akçaabat İlçe Başkanı Ahmet Hüseyin Altıntepe, Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim ve AK Parti Akçaabat ilçe teşkilatı katıldı.

“AK PARTİ DEMEK ÇÖZÜM DEMEK”

Trabzon’da tüm teşkilatın ve adayların çalışma takvimi oluşturduklarını aktaran Şen, şunları kaydetti, “Sayın Cumhurbaşkanımız dur durak bilmeden çalışıyor. Bizler ondan daha fazla çalışmalıyız ama en azından onun kadar çalışmamız gerekiyor. Bizler hem ülkemizde hem de Trabzon özelinde araştırmalar yapıp sorunları, istekleri, talepleri ortaya çıkarıyoruz. Zaten sahaya çıktığımızda bu talepler ile araştırmalarımız örtüşüyor. AK Parti çözüm demek. Bizler, vatandaşlarımızın sorunlarına çözüm için çalışmak zorundayız” dedi.

“MİLLET İTTİFAKI BU ÜLKE İÇİN HERHANGİ BİR ALANDA ALTERNATİF ÜRETEMEZ”

2002’den günümüze AK Parti hükümetlerinin icraatlarına değinen Şen, CHP ve altı masanın politikaları hakkında, “CHP, bu ülke için herhangi bir alanda alternatif üretemiyor. Hükümet bu alanda bu projeyi geliştirdi ben daha iyisi olan bu projeyi yapacağım demiyor. Karşıtlık ve engelleme üzerinden negatif bir siyaset yapıyorlar. İşte yakın zamanda bunun bir örneği savunma sanayi. Bizler; Kızılelmayı, TCG Anadoluyu, Yerli Savaş Uçağımızı, Altay Tankını geliştiriyoruz. İHA/SİHA alanında dünyada çığır açtık. Kardeş ülkemiz Azerbaycan’a yardım ettik. CHP ve ittifakları ne diyor? İktidara gelirsek bu projelere dokunacağız, engelleyeceğiz diyerek ABD’ye selam çakıyor. Biz, hür ve refah bir gelecek düşlüyoruz. Bu yüzden Türkiye Yüzyılı diyoruz.” açıklamalarını yaptı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.