Dolar 32,3820
Euro 34,7553
Altın 2.397,48
BİST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 17°C
Hafif Yağmurlu
Trabzon
17°C
Hafif Yağmurlu
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 16°C
Sal 19°C




















Fabio Borini Trabzonspor’dan teklif aldığını doğruladı!

Fabio Borini Trabzonspor’dan teklif aldığını doğruladı!
25 Nisan 2023 18:34
270
A+
A-

Galatasaray’a attığı 2 golle bir kez daha Türkiye’nin gündemine oturan Borini, Trabzonspor’dan teklif aldığını bu sözlerle itiraf etti: ”Menajerim büyük bir takım ile görüşüyor” dedi.

Sezon sonunda Karagümrük ile sözleşmesinin biteceğini dile getiren İtalyan forveti Fabio Borini, “Ocak ayında 2 önemli kulüpten teklif aldım ancak o dönem ayrılmamın doğru olmadığı düşündüm. Menajerim şu anda yine önemli bir kulüple görüşüyor. Haziran ayında işi resmileştirip, imzayı atacağız” dedi. Borini’nin yakın çevresi, “Bu takım Trabzonspor” iddiasında bulundu.

GALATASARAY maçında attığı 2 golle kalitesini bir kez daha ortaya koyan Karagümrük’ün forveti Fabio Borini kariyeri ile ilgili konuştu. Ocak ayında Türkiye’den 2 önemli kulüpten transfer teklifi aldığını doğrulayan Borini, “Ancak o dönem Karagümrük’ten ayrılmamın doğru olmadığını düşündüm. Şu anda yine teklifler alıyorum. Bir takımın ilgisi diğerlerine göre daha fazla. Sezon sonunda Karagümrük ile kontratım bitiyor. Haziran ayında menajerim gerekli görüşmeleri tamamlayacak ve bu takımı açıklayacak” dedi. Fabio Borini’nin yakın çevresi, İtalyan forvetin adını saklı tutuğu kulübün Trabzonspor olduğunu ileri sürdü. 32 yaşındaki Borini bu sezon Karagümrük’te 27 lig maçında 19 gol attı 9 da asist yaptı. İtalyan futbolcunun kupada da 1 golü bulunuyor. Fabio Borini kariyerinde, Chelsea, Roma, Parma. Milan, Liverpool, Sunderland ve Verona gibi takımların formasını giydi.
Haber: Erol TAŞKIN

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.