Dolar 32,3505
Euro 34,7733
Altın 2.402,36
BİST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 15°C
Hafif Yağmurlu
Trabzon
15°C
Hafif Yağmurlu
Cum 17°C
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 16°C




















RENT GO, FUTBOL HEYECANINI EMITT FUARI’NA TAŞIDI

RENT GO, FUTBOL HEYECANINI EMITT FUARI’NA TAŞIDI
14 Nisan 2023 17:42
240
A+
A-

RENT GO, DÜNYANIN EN BÜYÜK BEŞ TURİZM FUARI’NDAN BİRİ OLAN EMITT 2023’TEKİ STANDINDA BİRBİRİNDEN RENKLİ ETKİNLİKLERLE ZİYARETÇİLERİNİ KARŞILIYOR. FUTBOL TEMALI STANDIYLA DİKKAT ÇEKEN RENT GO, FUARIN İLK GÜNÜ TRABZONSPORLU FUTBOLCU DORUKHAN TOKÖZ’Ü AĞIRLADI. 12 NİSAN’DA KAPILARINI AÇAN FUAR, 15 NİSAN’A KADAR DEVAM EDECEK.

26’ncı EMITT – Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’ndaki standıyla araç kiralama sektöründeki yenilikçi ve değer katan hizmetlerini ziyaretçilerle bir araya getiren Rent Go, TÜYAP Fuar Merkezi’ndeki 3. Salon 3442 numaralı standında gerçekleştirdiği etkinliklerle de fuara renk katıyor. Son olarak geçtiğimiz ay Almanya’da düzenlenen ve dünyanın lider seyahat fuarı olan ITB Berlin’e katılan ilk Türk araç kiralama şirketi olan Rent Go’nun standı Emitt fuarında da yoğun ilgi görüyor.

Trabzonspor ve Kasımpaşa Spor Kulübünün Araç Kiralama Sponsoru olan Rent Go, standında ilk gün Trabzonsporlu futbolcu Dorukhan Toköz’ü ağırladı. Ziyaretçiler tarafından büyük ilgi gören etkinlikte başarılı futbolcu, sevenlerine imza dağıtıp, hatıra fotoğrafı çektirdi. Kendisine yöneltilen soruları yanıtlayan Dorukhan Toköz, Trabzonspor’un sponsorları arasında yer alan Rent Go’nun araç kiralamadaki müşteri odaklı yaklaşımını bizzat deneyimlediğini ve aldığı hizmetten son derece memnun olduğunu dile getirdi.

FUARDA RENT GO’YU ZİYARET EDEN KAZANIYOR

Katılımcı ve ziyaretçiler için keyifli bir fuar ortamı sunmayı hedefleyen Rent Go, standında futbol konseptli bir yarışma düzenliyor. Fuar süresince katılıma açık olan “Arabada Kaç Top Var?” adlı yarışma şimdiden büyük beğeni topladı. Rent Go standını ziyaret ederek yarışmaya katılanlar, stantta bulunan Ford Puma içerisindeki top sayısını tahmin etmeye çalışıyorlar. Doğru tahminde bulunan katılımcılardan 1 kişiye 5 günlük ücretsiz Ford Puma tahsisi, 15 kişiye 1 günlük ücretsiz ekonomik segment araç tahsisi, 5 kişiye Trabzonspor forma ve şortu, 55 kişiye Rent Go futbol topu hediye edilecek.

TÜM MERAK EDİLENLER RENT GO STANDINDA YANIT BULUYOR

Her yıl 40 bine yakın sektör profesyonelini ve heyecan verici seyahat fırsatlarından faydalanmak isteyen turisti ağırlayan Emitt Fuarı, kapılarını ziyaretçilerine bu yıl 26. kez açtı. Fuar, Kültür ve Turizm Bakanlığı, TOBB, Türk Hava Yolları ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından destekleniyor. Katılımcıların profesyonel yerli ve uluslararası ziyaretçilerle tanışmalarını sağlayan EMITT Fuarı, Rent Go’nun her geçen gün artan potansiyelinin yeni ziyaretçilere ulaşması adına verimli bir platform sunuyor. Rent Go’nun deneyimli ekibi, fuar süresince ziyaretçilerin araç kiralamayla ilgili merak ettikleri her detaya yanıt vermek için stantta görev yapıyor. Fuarda Rent Go’nun yanı sıra yine bir Tunalar Topluluğu şirketi olan ve turizm sektöründe faaliyet gösteren TZX Travel Agency de yer alıyor.

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.