Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 18°C
Az Bulutlu
Trabzon
18°C
Az Bulutlu
Pts 18°C
Sal 18°C
Çar 17°C
Per 18°C




















MUHTARLARDAN TAZİYE ZİYARETİ

MUHTARLARDAN TAZİYE ZİYARETİ
14 Nisan 2023 17:41
229
A+
A-

Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Genel Başkanı Bekir Aktürk, Trabzon 18 ilçe muhtarlar derneği başkaları ile birlikte Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’na bu hafta başı hayatını kaybeden Genel Sekreter Ahmet Adanur için taziye ziyaretinde bulundu.
Adanur’un gerçek bir devlet adamı olduğunu belirten Genel Başkan Aktürk, “Her nefsin bir sonu var. Tabi ki önemli olan iyi anılmaktır. Cenaze günü çok fırsat olmadı. Bu gün 18 ilçe muhtarlar dernek başkanımızla beraber Ahmet kardeşimiz için taziyede bulunmak istedik” dedi.
BİZİM İÇİN ŞOK EDİCİ KAYIP OLDU
Taziye ziyareti için muhtarla teşekkür eden Başkan Zorluoğlu ise, “Bu bizim için çok şok edici bir kayıp oldu. Size ve bütün dernek başkanı arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Allah sizlerin de geçmişlerine rahmet eylesin. Biz doğrusu Ahmet’in hasta olduğunu biliyorduk. Normalinden çok hızlı bir süreç seyretti. Maalesef Pazartesi sabahı kaybettik. Allah taksiratını affeylesin” dedi.
PKK HEDEF ALMIŞTI
Başkan Zorluoğlu ayrıca, “Ahmet kardeşimiz bir anlamda çok aktif, hayatı boyunca aksiyon almış bir adamdır. Cizre’de özellikle Kaymakamlık döneminde de terörle mücadelede çok önemli rol almıştır. Birçok kez yaralandı. Bunlar konuşulmaz, bilmez kimse. Kaç sefer PKK’nın saldırısına maruz kaldı. Böyle hareketsiz kalması onu da çok sıkıntıya sokacaktı. Elbette çok üzücü. Geride bıraktığı eşi çocuğu için çok zor bir durum. Ama takdiri ilahi. Allah böyle genç ölümlerden bizi uzak tutsun” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.