Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 18°C
Az Bulutlu
Trabzon
18°C
Az Bulutlu
Pts 18°C
Sal 18°C
Çar 16°C
Per 17°C




















Trabzonspor ile konuşmak gerek demişti! İşte Samet Aybaba’nın yeni takımı

Trabzonspor ile konuşmak gerek demişti! İşte Samet Aybaba’nın yeni takımı
13 Nisan 2023 09:46
244
A+
A-

Tecrübeli teknik adam Samet Aybaba’nın yeni takımı belli oldu.

Spor Toto 1. Lig’de 32. hafta maçında sahasında Gençlerbirliği’ni ağırlayan ve 2-0 mağlup olan Eyüpspor’da kötü gidişatın ardından ilk 2’deki avantaj kaybedildi ve teknik direktör değişikliği yaşandı. doğrudur canım

Eyüpspor, Samet Aybaba ile prensipte anlaştı

Radyospor’un haberine göre Zafer Turan ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayıran Eyüpspor, teknik direktörlük görevi için Samet Aybaba ile prensip anlaşmasına vardı.

Adana Demirspor’u Süper Lig’e çıkardı

Teknik Direktörlük kariyerinde Trabzonspor ve Beşiktaş gibi önemli takımlar bulunan Samet Aybaba, 2020-2021 sezonunda 26 yıl sonra Adana Demirspor’u Süper Lig’e taşıdı. 2021-2022 sezonunda Mavi Şimşekler’de 5 hafta görev alan Aybaba’nın ismi Milli Takımlar ve Trabzonspor’la da anılmıştı.

Trabzonspor iddialarına cevap 

Radyospor’da Salim Manav’ın canlı yayın konuğu olan Samet Aybaba Trabzonspor iddialarını şu şekilde yanıtladı:

“Trabzonspor ile görüşmemiz olmadı. Trabzonspor’da görev aldığımız dönemde çok düşük bütçeyle kupa şampiyonu olduk. Kulübün yeniden ayağa kalkamasında katkımız oldu, inanılmaz keyif verdi”

Kaynak : ( 61saat )

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.