Dolar 32,3499
Euro 34,8790
Altın 2.391,27
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 17°C
Hafif Yağmurlu
Trabzon
17°C
Hafif Yağmurlu
Cts 15°C
Paz 15°C
Pts 17°C
Sal 18°C




















VClub’dan açıklama: “Mahkeme hakkımızdaki asılsız iddialara dur dedi”

VClub’dan açıklama: “Mahkeme hakkımızdaki asılsız iddialara dur dedi”
11 Nisan 2023 23:32
179
A+
A-

VClub Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Öztürk, şirketleri hakkında bir süredir bazı basın yayın organlarında yer alan haberlerle ilgili, ‘’Gerçeği yansıtmayan, iftira niteliğindeki bu haberlerle ilgili başlattığımız hukuki süreç sonuç verdi, mahkeme bu haberlerin erişimine engel getirdi, adalet yerini buldu,’ dedi.

VClub Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Öztürk, bazı haber sitelerinde şirketleri aleyhinde çıkan haberlerle ilgili bir açıklama yaptı.

“Maalesef geçtiğimiz dönemde bazı ulusal yayın organları ve birtakım haber sitelerinde şahsım ve şirketimiz VClub hakkında, yanlı, gerçeği yansıtmayan, iftira niteliğinde haberler yayınlandı. Tamamen ticari itibarımızı zedelemeye yönelik, güdümlü, karalama amaçlı ve hiçbir gerçekliği olmayan bu haberlerle ilgili vakit kaybetmeden suç duyurusunda bulunduk.

13.12.2022 ve 05.04.2023 tarihlerinde T.C. İstanbul 8. ve 7. Sulh Ceza Mahkemeleri’ne yaptığımız başvurular sonrasında ilgili haberlere ilgili “yayından kaldırma” kararı çıkmıştır. Ülkemizin, güvendiğimiz yargısı, bu mesnetsiz iftiralar hakkında gereğini yapmış adalet yerini bulmuştur” dedi.

“Bu zihniyetle mücadelemiz sürecek”

Öztürk sözlerini şöyle sürdürdü:

“Bugüne kadar yurtiçi ve yurtdışında binlerce gayrimenkul satışı gerçekleştirirken işimizi her daim hak, hukuk ve ticari ahlak çerçevesinde yürüttük. Hakkımızda açılmış tek bir dava bile yok. Hal böyle iken, gazeteciliğin en temel ilkelerine bile uymayan, basın ahlak ilkelerini hiçe sayan, adeta bir itibar suikastı yapmaya yönelik bu zihniyetle mücadelemizden vazgeçmeyeceğiz” dedi.

*AjansHaber, 

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.