Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 14°C
Az Bulutlu
Trabzon
14°C
Az Bulutlu
Pts 16°C
Sal 19°C
Çar 20°C
Per 20°C




















Orhan Ak’tan Maç Sonu İstifa Açıklaması

Orhan Ak’tan Maç Sonu İstifa Açıklaması
4 Nisan 2023 23:35
279
A+
A-

Trabzonspor Teknik Direktörü Orhan Ak, MKE Ankaragücü maçı sonrası canlı yayında istifa etti.

Trabzonspor Teknik Direktörü Orhan Ak, Ankaragücü’ne mağlup oldukları maçın ardından istifaettiğini açıkladı.

Orhan Ak yaptığı açıklama, “Abdullah Hocamın istifa sürecinde ben hocamızla başkanımızla konuştum. Beraber geldik, beraber ayrılalım dedik. O süreçte ricada bulundular. Daha farklı görüşler de oldu. Ben ‘2.5 senedir biriyim. Trabzonspor’da çok şeyler kazandım’ dedim. İçeriden biri olarak yardımcı olmak istedim.”dedi.

TAKIM İLE VEDALAŞTIM

Orhan Ak, “Haftalık, aylık konuşabiliriz dedim. Takımın yaşadığı o durumu görüyorduk. Bir umut belki, çıkış olabilir dedik. Takım ile ilk maç, Adana Demirspor maçı fena geçmemişti. Son 2 maç sezonun özeti gibiydi. Bir yere getiriyorsunuz, golden sonra dağılmalar oluyor. Mental sorunu çözemedik. Başkanıma ulaşamadım ama Zeyyat Bey ile haber yolladım. Takım ile vedalaştım. Kulübe zarar vermemek, önünü açmak lazım. Oyuncuların gayretine teşekkür ediyorum. Bazen olmuyor, değiştiremiyorsunuz. İçeriden birinin kalması da doğru değilmiş. Güzel bir tecrübe oldu. Herkes hakkını helal etsin. Tek elimizde kalan şeyi de kaybettiğimiz için de üzgünüz. Trabzonspor bu şekilde kaybetmemeli. Trabzonspor’u yenen acı çekerek yenmeli. Bu kadar kolay goller yemek hiç yakışmadı. Kapanış, benim adıma da üzüntülü oldu.”ifadelerini kullandı.

PLANLAMADA HATA YAPTIK

Ayrıca, “Sinerjiyi kaybettik. Planlamada hata yaptık. Sakatlıklar oldu. Bu sene çok dalgalı geçti. Geçen sene yaşadığımız yardımlaşma duygusunu kaybettik. Ben oyuncularıma bir şey söyleyemem. Onların ayaklarına bakıyorsunuz. Biz onlara yardımcı olmaya çalışıyoruz. Tecrübelerimi aktarmaya çalışıyorum. Takımdaşlık duygusunu yaşayacak onlar. Onlara söyleyecek bir şeyim yok. Bardağın dolu tarafına bakınca, çok şeyler verdiler. Bizler gelip geçiciyiz. 10 haftalık bir süreç var. Taraftardan rica ediyorum, acıya dönüşmesin. Yeni yönetimiyle Trabzonspor ayağa kalkacaktır. Çok büyük bir camia.” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.