Dolar 32,3605
Euro 34,6403
Altın 2.380,33
BİST 10.181,23
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 16°C
Hafif Yağmurlu
Trabzon
16°C
Hafif Yağmurlu
Cum 18°C
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 17°C




















Ayrılığın Perde Arkası: “Annemin Yanında Olmalıyım”

Ayrılığın Perde Arkası: “Annemin Yanında Olmalıyım”
4 Nisan 2023 13:39
216
A+
A-

Trabzonspor’dan ayrılığı resmiyet kazandıktan sonra ayrılık sebebini açıkladı.

Hugo, Trabzon’a ve taraftarlara veda ederken: “Şimdi geçmişe bakınca, sanki buraya dün gelmiş gibiyim ama neredeyse birlikte üç yılımızı dolduracağız. Nice galibiyetler, güzel stadyumumuzda dolu tribünler önünde özellikle geçen yıl oynadığımız maçlardan sonra, artık veda etme vakti. Annemin sağlık sorunları var. Kalbim bu zor zamanda onun yanında olmam gerektiğini söylüyor. Burada çok mutluydum.” İfadelerini kullandı.
detail-photo-fancybox-0

TEŞEKKÜR PLAKETİ

Fırtına, Hugo’ya teşekkür plaketi verdi. Asbaşkan Zeyyat Kafkas, plaket takdim ettiği Brezilyalı stopere takıma verdiği emeklerden dolayı teşekkürlerini iletti. Trabzonspor, Hugo’ya ayrıca sosyal medyadan yayımladığı videoyla veda etti.

DALYA DİYEMEDİ! 99’DA KALDI

Trabzonspor ile bir yıllık daha sözleşmesi bulunan Hugo, bordomavili forma ile toplam 99 maça çıktı. 9 gol attı ve 1 de asist yaptı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.