Dolar 32,3950
Euro 34,7630
Altın 2.435,51
BİST 9.983,98
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 18°C
Az Bulutlu
Trabzon
18°C
Az Bulutlu
Sal 18°C
Çar 16°C
Per 16°C
Cum 18°C




















Hacıosmanoğlu’nun Tespiti: Ağaoğlu’na Destek Verenler Kaybolur

Hacıosmanoğlu’nun Tespiti: Ağaoğlu’na Destek Verenler Kaybolur
10 Mart 2023 22:11
314
A+
A-

Trabzonspor’un eski başkanlarından İbrahim Hacıosmanoğlu’nun dikkat çeken tespiti

Trabzonspor’da Başkan Ahmet Ağaoğlu’nun istifası ve alınan olağanüstü kongre kararında süreç ilerliyor.

Ertuğrul Doğan liste yapıyor

Kongre sürecine giren Trabzonspor’da adaylığını ilk olarak duyuran isim Ertuğrul Doğan olmuştu. Fırtına’nın yeni başkan adayı şimdiden kolları sıvadı. Liste çalışmalarına başlayan Doğan’ın maddi yönden güçlü isimlerle görüşmeler yaptığı ve sponsorlar için de çalışma içerisine girdiği ifade edildi. Doğan, listeyi şekillendirdikçe bu konuda duyurular yapacak.

‘Maddi anlamda destekler sağladı’

Kongre sürecine giren Trabzonspor’da eski başkanlardan İbrahim Hacıosmanoğlu, gündeme dair açıklamalarda bulundu. Hacıosmanoğlu, “Maalesef başarıyı da başarısızlığı da paylaşmıyoruz. Tarihi bir şampiyonluk yaşadık ancak sonrasında doğru adımlar atılmadı. Yine de bu yönetime destek verilmeliydi artık olan oldu. Şimdi ne yapılabilir ona bakmalıyız. Ertuğrul Doğan adaylığını açıkladı, genç ve istekli bir kardeşimiz. Maddi anlamda da kulübe son 5 yılda büyük destekler sağladı. Başaracağına dair inancı var ki aday oldu, o zaman biz de desteklemeliyiz” dedi ve ekledi:

‘İsim yapmak için öne çıkmasınlar’

“Trabzonspor’u doğru temsil edecek, maddi ve manevi katkı sağlayacak isimlerden bir yönetim oluşmalı ve tek liste ile seçime girmeliyiz diye düşünüyorum. İsim yapmak için kimse öne çıkmamalı, bu kardeşimiz 5 yıldır işin içinde ve sorunları iyi biliyor. Trabzonspor’un zaman kaybedecek durumu yok.”

‘Ağaoğlu’na destek verenler kaybolur’

“Ahmet Ağaoğlu şampiyon başkandır, kendisine çok teşekkür ediyoruz. Ben aday olacağını düşünmüyorum. Baskı yapan bir kesim var. Ancak o kesim, destek sözü verip sonra ortadan kaybolur. Bu yıllardır böyle. Trabzonspor’un kamburu onlar. Başkan istifa etti ve bir anlamda adaylığı düşünmediğini gösterdi. Kongreye kadar götürseydi, aday olabilir derdim. Ancak istifa etmek ‘ben bu defteri kapattım’ demek. (Fanatik)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.