Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 16°C
Hafif Yağmurlu
Trabzon
16°C
Hafif Yağmurlu
Paz 15°C
Pts 16°C
Sal 19°C
Çar 19°C




















Trabzonspor’a şok! Yıldız futbolcudan kötü haber…

Trabzonspor’a şok! Yıldız futbolcudan kötü haber…
6 Mart 2023 18:16
547
A+
A-

Trabzonspor’da bu sezon sakatlık sorunu bitmek bilmiyor. Takımın önemli yıldızlarının uzun süreli sakatlıkları, bordo mavilileri olumsuz olarak etkilemişti.

Süper Lig’in 24’üncü haftasında Trabzonspor sahasında Ümraniyespor’a 2-1 kaybetmişti. Geçen sezon başarılı çıkış yakalayan ve 23 maçta 54 puan toplayan Karadeniz ekibi, bu sezon oynadığı 23 maçta ise 38 puan toplayabildi.

Avrupa’dan elenen, ligde de zirve yarışının uzağında kalan Bordo-Mavililer taraftarı önünde Akyazı’da tam 727 gün sonra yani 36 maçın sonunda kaybetti. Büyük bir seri biterken Fırtına’ya bir yıldızından da kötü haber geldi. Ümraniye karşısında sakatlanan ve oyuna devam edemeyerek 34’te yerini Naci Ünüvar’a bırakan Mahmoud Trezeguet’nin, MR sonuçları çıktı.

Mahmoud Trezeguet

Tedavisine başlandı

Trabzonspor Kulüp doktoru Halil Polat tarafından yapılan açıklamada, Mahmoud Trezeguet’nin yapılan muayene ve MR görüntülemesi sonucunda sağ uyluk arka bölgesi hamstring kasında yaralanma olduğu ve oyuncunun tedavisine başlandığı belirtildi.

Mahmoud Trezeguet’nin, iki hafta sahalardan uzak kalması bekleniyor.

Trezeguet, bu sezon Trabzonspor forması ile çıktığı 35 maçta 9 gol 4 asistlik katkı sağladı.

Bordo-mavili takım Mısırlı oyuncunun son durumu hakkında bilgilendirme yayınladı.

Yapılan açıklamada, “Futbol A takımımızın HangiKredi Ümraniyespor ile oynadığı maç sırasında sakatlanarak oyundan çıkan oyuncumuz Mahmoud Trezeguet’nin yapılan muayene ve MR görüntülemesi sonucunda sağ uyluk arka bölgesinde kas(hamstring) yaralanması tespit edilmiştir. Oyuncumuzun tedavisine sağlık ekibimizce başlanılmıştır.”denildi.

Mahmoud Trezeguet

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.