Dolar 32,2602
Euro 35,0455
Altın 2.466,17
BİST 10.319,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 18°C
Az Bulutlu
Trabzon
18°C
Az Bulutlu
Cts 17°C
Paz 19°C
Pts 20°C
Sal 21°C




















Batuhan Kör sözleşme imzalandı.

Batuhan Kör sözleşme imzalandı.
6 Mart 2023 18:51
208
A+
A-

1461 Trabzon Futbol Kulübümüz, Trabzonspor’dan Batuhan Kör’ü kiralık olarak kadrosuna kattı. Tesislerimizde yapılan ve Yönetim Kurulu Üyemiz Melih Hekimoğlu’nun da katıldığı imza töreninde 21 yaşındaki kanat-forvet oyuncusu Batuhan Kör, kendisini sezon sonuna kadar kulübümüze bağlayan sözleşmeye imza attı.

Yönetim Kurulu Üyemiz Melih Hekimoğlu, imza töreninde yaptığı açıklamada, “Batuhan’ın kalitesini biliyoruz. Hem genç hem de yetenekli bir oyuncu. Ligin ilk yarısını Manisa FK’da geçirdi. Başarılı oldu. Şimdi de bizim takımımıza katkı sağlayacaktır. Her iki tarafa da hayırlı olsun” dedi.

Genç oyuncumuz Batuhan Kör ise, “1461 Trabzon FK’ya geldiğim için mutluyum. İnşallah burada iyi bir dönem geçireceğim ve Trabzonspor’a daha güçlü döneceğim. Burada hem gelişimime katkı sağlamak hem de takımıma katkı vermek istiyorum. Transferimde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.