Dolar 32,3312
Euro 34,7699
Altın 2.388,76
BİST 10.252,72
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 17°C
Hafif Yağmurlu
Trabzon
17°C
Hafif Yağmurlu
Cts 15°C
Paz 15°C
Pts 16°C
Sal 19°C




















Abdullah Avcı’dan Bakasetas Açıklaması

Abdullah Avcı’dan Bakasetas Açıklaması
4 Mart 2023 16:07
197
A+
A-

Ümraniyespor ile oynanacak karşılaşma öncesinde konuşan Trabzonspor teknik direktörü Abdullah Avcı, şu ifadeleri kullandı:

“Tekrar lig başlıyor, futbolun iyileştirme ve birleştirme gücü ortaya çıkacak. Umarım bu beraberliğimiz, süreç devam eder.
Komşumuz Yunanistan’da da tren kazası oldu, bizde de 2 tane oraya yakın oyuncu var. Onlara da başsalğı diliyorum. Deprem döneminde bize çok destek oldular.
Evet eksikliklerimiz var. Marek, Visca önümüzdeki hafta aksilik olmazsa ki Markovic’din cezası bitiyor. Önümüzdeki hafta bizimle beraber olacaklar.
Baka’nın antrenmanda son anda durum oluştu. Onun önümüzdeki hafta gidişatına bakacağız.
Ümraniyespor ile 3. Defa karşılaşıyoruz. Hep saha içinde zorluklar çıkaran ve ligin saha içinde en iyi organize olan takımı. Skor olarak kaybetmiş olabilir ama oyun olarak kaybetmemiş bir takım. Başında teknik direktör beraber çalıştığımız arkadaşımız. Harika işler yapıyor. Organizasyon olarak, çok hoşuma gidiyor umarım böle devam eder

Kulübümüzün yaşadığı süreç var. Öncelikle, Başkan ve Yönetim Kurulunun aldığı karar var. Camia ve onlar adına hayırlı olmasını diliyorum.
Biliyorsunuz, Kulüplerde, Başkanlar, Sporcular, biz teknik heyet, profesyoneller hep gelip geçicidir. Esas olan Trabzonspor ve taraftardır.
Sayın Başkan Ahmet Ağaoğlu, Ertuğrul Doğan, yönetim kuruluçok önemli işler yapmışlardır. Çok önemli başarılar kazanmışlardır. Onun için Trabzonspor tarihinde her zaman çok iyi şekilde anılacaktır.

Biz buradan içtenlikle bu süreçte sayın Başkan Ahmet Ağaoğlu’na, Ertuğrul Doğan ve yönetimine teşekkür ediyoruz.

Trabzonspor camiası güçlü bir camia. Tekrar güçlü bir başkan ve yönetim kurulu en kısa zamanda oluşacaktır.

BELKİ BURALARDA OLMAYABİLİRİZ

Bizim açımızdan soracak olursanız;
Bizler profesyoneliz. Mukavelemizi başkan ve yöneticilerle yapıyoruz ama bağlı olduğumuz yer Trabzonspor’dur.
Trabzonspor’da en iyisini yapmaya çalışıyoruz.
Biliyorsunuz, 30 aya doğru gidiyoruz.
Geldiğimiz günden itibaren başkan ve yönetimle çok önemli işler yaptık.
Ama bunu yanında Yarın biz de profesyoneliz, belki buralarda olmayabiliriz. Ama ayrılırken, burada hafıza, oyun kültürü bırakmak istiyoruz. İyi izler bırakarak ayrılmak istiyoruz.
Bu sene de kupa hedefimiz devam ediyor. Ligde de her zaman yukarılarda olmuştur. Bugün de tekrar kazanarak, kazanma alışkanlığını devam ettirmek istiyoruz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.