Dolar 32,4512
Euro 34,6388
Altın 2.390,16
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 15°C
Yağmurlu
Trabzon
15°C
Yağmurlu
Per 16°C
Cum 18°C
Cts 17°C
Paz 16°C




















“ULUBAY” TURİZM BACASIZ “ FABRİKA”

“ULUBAY” TURİZM BACASIZ “ FABRİKA”
1 Mart 2023 16:07
141
A+
A-

ULUBAY “TURİZM BACASIZ FABRİKA”
Trabzon’da faaliyet gösteren Ulubay Tours Travel Turizm Acenta sahibi İsmail Ulubay, turizmin bacasız fabrika olduğunu, Acenta olarak bölgeye gelen misafirleri en güzel şekilde ağırlamaya çalıştıklarını söyledi.
Ulubay Tur sahibi İsmail Ulubay, Haunedy Doğal Yöresel Hediyelik Ürünler Mağaza ortaklarından Ali Rıza Köroğlu’nun acentalarını ziyaretlerinde yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Turizm paydaşları olarak, acentamızdan, işletmemizden, ilimizden, bölgemizden, ülkemizden memnun ayrılan her turist, bizim için yeni bir dost ve elçidir. Devletlerin saygınlığı, turizmin o ülkedeki yaygınlığı ile doğru orantılıdır. Turizm bacasız fabrikadır. Bölgemizde misafir ettiğimiz turistler bölge ekonomisine büyük katkı sağlamaktadır. Bölge olarak bunun kıymetini bilmemiz gerekmektedir. Ayrıca bölge turizminin ülke olarak çeşitlendirilmesi ve 12 aya yayılması için gerekli çalışmalar hızlandırılmalıdır” dedi. Ulubay Tours Travel Turizm Acenta sahibi İsmail Ulubay, Sürmene Yeniay’da ana yol üzerinde Mart ayında hizmet vermeye başlayacak olan Haunedy Doğal Yöresel Hediyelik Ürünler Mağaza sahipleri Ali Rıza Köroğlu ve Ömer Sarıalioğlu’na da teşekkür ederek, 2023 sezonunun acentalarımız, işletmelerimiz, ilimiz, bölgemiz ve ülkemiz için hayırlı olması temennisinde bulundu. Ziyaret hediyeleşme ve hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.