Dolar 32,4569
Euro 34,6498
Altın 2.391,27
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 15°C
Yağmurlu
Trabzon
15°C
Yağmurlu
Per 16°C
Cum 18°C
Cts 17°C
Paz 16°C




















Trabzonspor Yenilgisi Sonrası Recep Uçar’ın Yorumu

Trabzonspor Yenilgisi Sonrası Recep Uçar’ın Yorumu
19 Ocak 2023 00:20
206
A+
A-

Ümraniyespor Teknik Direktörü Recep Uçar, Trabzonspor maçının ardından ligdeki Fenerbahçe maçı ve transfer için konuştu.

Ümraniyespor Teknik Direktörü Recep Uçar, kupada 4-1 kaybettikleri Trabzonsporkarşılaşması sonrası görüşlerini aktardı.

Uçar, “Planladığımız gibi giden, düşündüğümüz daha fazla pozisyon bulduğumuz, ilk 90 dakikada pozisyon vermediğimiz bir oyundu. İlk yarıda stoperimizin kaybıyla verdiğimiz bir pozisyon vardı. İkinci yarıda formasyon değişikliği yaptılar. Fırsat yakalayacağımızı biliyorduk, bulduk ama atamadık. Son bölümde savunmayı 5’ledik ama uzatmalarda topa vurdurduk ve golü yedik. Uzatmalarda çok iyi oynamadık. 93 dakika birçok şeyi doğru yapan bir takımın hocası olarak çok üzgünüm. Çeyrek finale çok yaklaşmıştık. Futbolda bazen maçı, sonucu küçük detaylar belirliyor. Küçük bir hata, ortayı yaptırmak, savunamamak ve yenilen gol. 2-1’den sonraki bölüm zordu. Psikolojik olarak zor zamanlardan geçiyoruz. Kırılganız.” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.