Dolar 32,2728
Euro 34,9633
Altın 2.443,77
BİST 10.193,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 17°C
Az Bulutlu
Trabzon
17°C
Az Bulutlu
Çar 15°C
Per 17°C
Cum 18°C
Cts 18°C




















Trabzonspor’da Üç Farklı Plan

Trabzonspor’da Üç Farklı Plan
17 Ocak 2023 18:35
184
A+
A-

Teknik ekip-yönetim zirvesinde kısa vadeli planda Türkiye Kupası ve Konferans Ligi, orta vadede şampiyonluk yarışı ve gelecek sezonun planlaması, uzun vadede ise altyapı verimliliği ön planda.

Trabzonspor‘un Medipol Başakşehir karşısında kazanması herkese rahat bir nefes aldırırken, yönetim kurulu ile teknik ekip arasında gerçekleşen toplantıda alınan kısa, orta ve uzun vadeli planlamanın detayları da belli olmaya başladı. Bu toplantıda 3 ana plan belirlendi. Kısa vadeli planlama içerisinde sportif başarı öncelikli sırada yer alırken, ilk hedef Ziraat Türkiye Kupası’nda ve Konferans Ligi’nde yola devam etmek. Bunun yanı sıra ara transfer dönemi içerisinde kadro maliyetini mümkün olduğunca azaltmak ve imkanlar ölçüsünde bir sağ kanat ve bir orta saha oyuncusu transfer etmek. Orta vadede ise bu sezon sonuna kadar şampiyonluk mücadelesinin içerisinde kalmak ve gelecek sezonun kadrosunun iskeletini oluşturmak var. Uzun vadeli hedefler arasında ise kulübün maaş dengesinin 30 milyon euro seviyesinin altına çekilmesi ve A takım bünyesi içerisinde altyapıdan daha fazla oyuncunun yer alması yatıyor.

İSTANBUL YOLCULUĞU BUGÜN

Fırtına önceki gün yaptığı antrenmanın ardından dünü izinli geçirdi. Fırtına bugün yapacağı idmanla kupada oynayacağı Ümraniyespor maçının hazırlıklarını tamamlayacak. Ardından deplasmanda oynayacağı karşılaşma için İstanbul’a hareket edecek.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.