Dolar 32,3887
Euro 34,5601
Altın 2.381,16
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 17°C
Az Bulutlu
Trabzon
17°C
Az Bulutlu
Çar 16°C
Per 16°C
Cum 18°C
Cts 17°C




















Efecan Karaca’dan Trabzonspor İtirafı

Efecan Karaca’dan Trabzonspor İtirafı
15 Ocak 2023 19:22
333
A+
A-

Alanyaspor’un tecrübeli kanat oyuncusu Efecan Karaca, Trabzonspor’a gitmek üzere olduğu transfer döneminden bahsetti. İşte o açıklamalar.

Trabzonspor adına bir dönem transferin gözdesi olan Efecan Karaca o süreci anlattı. Tecrübeli kanat oyuncusu transfer adına çarpıcı itiraflarda bulundu.

Futbolda en kötü şey sakatlıktır

“Hedeflediğim her şeyi yakalamış durumdayım. Bir büyük takım hedefliyordum, o da biliyorsunuz kısmet olmadı. Bir o kalmıştı. Futbolda en kötü şey sakatlıktır değil mi? Benimki ise psikolojik…” dedi.

Efecan’dan Trabzonspor itirafı

Trabzonspor’a giderken direkten dönen oyuncu, bunun nedenini de anlattı. Efecan bordo mavili takım için; “İki kere direkten döndüm. Bir kere Trabzonspor olayında bir kere de Fenerbahçe olayında direkten döndüm. Trabzonspor olayında sabahtan geldim, noterden fesihleri yapıyordum, olmadı. Fenerbahçe olayında aynı şey oldu. Allah tabiki ilk önce kimseye sakatlık vermesin ama bu olaylar da psikolojik olarak insanı çok yoruyor. Birincide olmadı diyorsun ki bu kadardı bitti bu iş. İkinci de olmayınca gerçekten hayal kırıklığı oluyor o da bize denk geldi.” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.