Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 18°C
Az Bulutlu
Trabzon
18°C
Az Bulutlu
Pts 18°C
Sal 18°C
Çar 16°C
Per 17°C




















– Buca’da “Çocuk Beyni Nasıl Çalışır” panel

– Buca’da “Çocuk Beyni Nasıl Çalışır” panel
14 Ocak 2023 07:41
296
A+
A-

kları ortadan kaldırmanın formülü: Sevgi

– Buca’da “Çocuk Beyni Nasıl Çalışır” paneli

 

ÇOCUK ve ebeveyn arasındaki anlaşmazlıkların sebepleri Buca’da masaya yatırıldı. Eğitimci Dr. Güzide Sazan, “Anlaşmazlıkları ortadan kaldırmanın tek çözüm yolu sevgi ve şefkat” dedi.

Buca Belediyesi, aile ve toplum sağlığı konusunda farkındalık çalışmalarını sürdürüyor. Belediye ve Buca Kent Konseyi, eğitimci Dr. Güzide Sazan’ın katılımıyla “Çocuk Beyni Nasıl Çalışır” konulu panel düzenledi. Buca Belediyesi Meclis Salonu’nda düzenlenen panel büyük ilgi gördü.

TEK ÇÖZÜM YOLU SEVGİ

Çocuk ve yetişkin beyinlerinin birbirinden çok farklı olduğunu anlatan Güzide Sazan, “Ebeveyn ve çocuklar arasındaki anlaşmazlıkların ana sebebi yetişkin ve çocuk beyinleri arasındaki gelişim farklılığı. Anlaşmazlıkları ortadan kaldırmanın tek çözüm yolu ise sevgi ve şefkat” dedi.

KADINLARDA 25, ERKEKLERDE 28 YAŞ

Bir çocuğun yetişkin olabilmesi için dişi beyinlerde 25, erkek beyinlerde ise ortalama 28 yaş gerektiğini belirten Sazan, beyin gelişiminin ancak bu yaşlarda tamamlandığını ifade etti. Sazan, çocukların gelişme dönemlerinde ailelerin daha bilinçli olması gerek

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.