Dolar 32,2493
Euro 34,8036
Altın 2.400,48
BİST 10.247,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 18°C
Hafif Yağmurlu
Trabzon
18°C
Hafif Yağmurlu
Cum 17°C
Cts 17°C
Paz 16°C
Pts 16°C




















Trabzonspor’dan Shaqiri bombası!

Trabzonspor’dan Shaqiri bombası!
31 Aralık 2022 15:44
305
A+
A-

Maxi Gomez, Trezeguet gibi yıldız isimlerin gelmesinde başrol oynayan Ahmet Bulut, bir önemli isim için aracılık yapabileceğini söyledi

Süper Lig’de forma giyen önemli yıldızların Türkiye gelmesini sağlayan menajer Ahmet Bulut’un Trabzonspor’a dünya yıldızı Xherdan Shaqiri’yi önerdiği ortaya çıktı. Ünlü menajerin, bordo-mavili yöneticilere, “Shaqiri, MLS’te mutlu değil. Yeniden Avrupa’ya dönmek istiyor. Şu anda çok formda. Onu kadronuzda düşünürseniz konuşup ikna edebilirim” dediği ifade edildi. 31 yaşında olan İsviçreli kanat oyuncusu ABD’de Chicago formasını giyiyor.

KATAR’DA yapılan Dünya Kupası’nda İsviçre Milli Takımı ile başarılı bir performans sergileyen Xherdan Shaqiri, Trabzonspor’un gündemine geldi. Kulübe yakın kaynaklardan gelen bilgilere göre, bu sezon Maxi Gomez, Trezeguet gibi yıldız oyuncuların bordo-mavili takıma gelmesinde yardımcı olan menajer Ahmet Bulut, İsviçreli kanat oyuncusunu Trabzonspor’a önerdi.

Ahmet Bulut’un, bordo-mavili yetkililerle yaptığı görüşmede, “Xherdan Shaqiri, MLS’te mutlu değil. Yeniden Avrupa’ya dönmek istiyor. Şu anda çok formda. Katar’da, İsviçre Milli Takımı’nın en iyisiydi. Eğer böyle bir isteğiniz olursa Shaqiri’yi size getirebilirim” dediği öğrenildi.

ABD Ligi MLS’te Chicago formasını giyen Xherdan Shaqiri, 31 yaşında ve 1.69 boyunda. Sağ kanat, sol kanat ve forvet olarak görev yapabilen İsviçreli yıldız, sakatlanan ve sahalardan en az 3 ay uzak kalacak olan Edin Visca’nın yerine düşünülüyor. Shaqiri, Bayern Münih, Liverpool ve İnter gibi üst düzey takımların formasını giydi. MLS’te bu sezon 29 maçı çıkan Shaqiri, 7 gol attı, 6 asist yaptı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.