Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 16°C
Hafif Yağmurlu
Trabzon
16°C
Hafif Yağmurlu
Paz 15°C
Pts 16°C
Sal 19°C
Çar 19°C




















Ziraat Türkiye Kupasında Trabzonspor – Ümraniyespor eşleşmesi 2019 yılını hatırlattı!

Ziraat Türkiye Kupasında Trabzonspor – Ümraniyespor eşleşmesi 2019 yılını hatırlattı!
23 Aralık 2022 15:39
229
A+
A-

Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupasında Ümraniyespor ile eşleşti. Bordo – mavililerle İstanbul kulübü daha önce 2019 yılında da eşleşmişti. Bu eşleşmeden Ümraniyespor galip ayrılmıştı…

Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda Trabzonspor, İstanbul temsilcisi Ümraniyespor ile eşleşti. Bordo – mavililerde bu noktada akıllara 2019 yılı geldi.
Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupasında Ümraniyespor ile yine 2019 yılında eşleşmişti.
O dönem Trabzonspor kendi evinde ilk maçta rakibiyle 0 – 0 berabere kalırken, ikinci maçta İstanbul’da ise rakibine 3 – 1 mağlup olarak kupaya veda etmişti.
Trabzonspor’un tek golünü o dönem Nwakaeme kaydederken Ümraniyespor’un golerini ise Leandinho, Emirgan ve Atabey’den gelmişti.

MAÇA VAR DAMGA VURMUŞTU

O dönem maçta en büyük tartışma ise Ümraniyespor’un kazandığı penaltıda yaşanmıştı. Maç 1 – 1 berabere giderken Ümraniyespor lehine VAR müdahalesi ile penaltı kararı verilmişti.
Bu penaltı çok sayıda eleştiri almış ve bir çok yorumcu pozisyonun penaltı olmadığını dile getirmişti.
Ayrıca maç yine 2 – 1 devam ederken 71 dakikada Trabzonspor lehine verilen penaltı ise bu kez de VAR müdahalesi ile iptal edilmişti.

kaynak : ( 61saat )

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.