Dolar 32,4453
Euro 34,7618
Altın 2.428,31
BİST 10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 18°C
Az Bulutlu
Trabzon
18°C
Az Bulutlu
Çar 16°C
Per 16°C
Cum 18°C
Cts 18°C




















Edin Visca’yı sarsan transfer!

Edin Visca’yı sarsan transfer!
20 Aralık 2022 23:58
503
A+
A-

Trabzonspor’un başarılı isimlerinden Edin Visca’nın takımdaki durumunu etkileyebilecek bir transfer gelişmesi yaşandı.

Trabzonspor’da Edin Visca’nın akıbetini belirleyebilecek bir transfer gelişmesi yaşandı. Uzun süreli sakatlığını atlatan ve takıma dönme hayalleri kuran oyuncunun Bordo-Mavililerdeki kaderi değişebilir. Transferin gerçekleşmesi halinde Edin Visca çok ciddi bir forma rekabetine girecek.

EDIN VISCA İÇİN YENİ SEZON İYİ BAŞLAMADI

Trabzonspor’un 2021-22 sezonunun ara transfer döneminde kadrosuna kattığı Edin Visca, Bordo-Mavililerin tarihi şampiyonluğunda başrol oynamıştı. Yeni sezon öncesi de Trabzonspor’un en büyük kozlarından olan Edin Visca, şanssız bir sakatlık yaşamış ve uzun süre formasından uzak kalmıştı.

EDIN VISCA’NIN AKIBETİNİ BELİRLEYEBİLECEK TRANSFER

Sakatlıktan kurtulan Edin Visca’nın Trabzonspor’daki kaderini etkileyebilecek bir transfer gelişmesi yaşandı. Dünyaca ünlü sağ kanat oyuncusu için harekete geçen Bordo-Mavililerde transferin gerçekleşmesi durumunda Edin Visca çok ciddi bir forma rekabetine girecek.

TRANSFER OCAK AYINDA DA GERÇEKLEŞEBİLİR

Edin Visca’yı da yakından ilgilendiren o transfer Adama Traore. Wolves ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan 26 yaşındaki futbolcu için görüşmelere başladı. Şartların uygun olması halinde oyuncunun ara transfer döneminde dahi kadroya katılması gündeme gelebilir.

Adama Traore. Wolves

BU SEZON 14 MAÇTA 2 GOL

İspanyol futbolcu geçtiğimiz sezonu Barcelona’da kiralık olarak geçirmişti. 2022-23’te Wolverhampton formasıyla tüm kulvarlarda 14 maça çıktı ve 2 gollük katkı verdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.