Dolar 32,2737
Euro 34,8312
Altın 2.417,82
BİST 10.273,93
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 16°C
Az Bulutlu
Trabzon
16°C
Az Bulutlu
Sal 18°C
Çar 20°C
Per 19°C
Cum 21°C




















Trabzonspor, hiç temasa geçmemiş…

Trabzonspor, hiç temasa geçmemiş…
16 Aralık 2022 21:17
332
A+
A-

Önce Türk Medyası tarafından yapılan ardında Bulgar Medyasına yansıyan Trabzonspor ve Filip Krastev haberleri ile ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor.

Haberlerde özetle Trabzonspor’un, Bulgaristan 1. Ligi Levski Sofia’nın merkez orta sahası Filip Krastev ile ilgilendiği hatta 21 yaşındaki oyuncuyu Hamsik’in yerine düşündüğü yazıldı.

Ancak Bulgar medyasında son çıkan haberlerde Trabzonspor’un oyuncunun Kiralık olarak forma giydiği Levski Sofia ve menajeri ile hiç temasa geçmediği ifade edildi.

Transfer haberlerine şüpheyle yaklaşılan son haberde, bordo – mavililerin belki oyuncunun haklarının sahip olunduğu City Group Şirketi ile görüşme yapmış olabileceği kaydedildi.

Oyuncunun menajeri daha önce yaptığı açıklamada City Group’un kendilerine bir çok kulübün Krastev’e ilgi gösterdiğini bildirdiğini söylemişti.

flip

Ancak tüm bunlara karşın Krastev, Levski Sofia ile sezon sonuna kadar kiralık sözleşmesi bulunuyor.

Merkez orta sahada oynayan 21 yaşındaki oyuncu bu sezon Bulgar Liginde 17 maçta 5 gol ve 3 asistlik performans gösterdi

Oyuncu kiralık sözleşmesinin bitmesinin ardından Lommel SK’ya geri dönecek.

kaynak : ( 61saat )

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.