Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 15°C
Hafif Yağmurlu
Trabzon
15°C
Hafif Yağmurlu
Paz 15°C
Pts 16°C
Sal 19°C
Çar 19°C




















Hamsik’in yerine Zajc! Abdullah Avcı onay verdi!

Hamsik’in yerine Zajc! Abdullah Avcı onay verdi!
16 Aralık 2022 16:04
339
A+
A-

Fenerbahçe ile yeni sözleşmeye imza atmayan Miha Zajc, Beşiktaş’tan sonra Trabzonspor’un gündemine girdi.

Jorge Jesus’un “İsmail Yüksek, Miha Zajc’tan iyi…” dediği için Fenerbahçe yönetimi Sloven oyuncu için son teklifi yaptı. Çekildi. Rakamın yükselmeyeceği iletildi. Kalmak istiyorsa kulübün şartlarını kabul etmesi gerektiği ifade edildi.

Bunun üzerine Zajc’ın menajeri Kees Vos başta Beşiktaş olmak üzere Galatasaray ve Trabzonspor’un da kapısını çaldı. Oyuncusunun İstanbul’da ve Türkiye’de kalmak istediğini söyledi. Hem Galatasaray hem de Trabzonspor, Sloven oyuncuya ilgi gösterdi.

BEŞİKTAŞ ACELE EDİYOR

Beşiktaş’ın acelesi var. Jeremain Lens’te canlarını yakan menajer Kees Vos’a, “Fenerbahçe ile anlaş. Bedelsiz getir. İstediğin parayı verelim” denildi. Fenerbahçe’nin 1-2 milyon euro da olsa bonservis almadan Zajc’ı Ocak’ta bırakmaya niyeti yok.

TRABZONSPOR’DA ZAJC’A ONAY ÇIKTI

Galatasaray ve Trabzonspor ise daha rahat. Hamsik’in yerine yeni bir oyuncu arayan bordo-mavililerde, Abdullah Avcı, Zajc’a onay verdi. Sloven oyuncunun menajerine “sezon sonunu beklersen istediğin rakamı alırsın” denildi. Menajeri ise özellikle İtalya’dan takımlar olduğunu sezon sonu için söz veremeyeceğini söyledi.

GALATASARAY SEZON SONUNA BIRAKTI

Galatasaray ise Zajc konusunun ancak sezon sonunda değerlendirilebileceğinin altını çizdi

kaynak : ( Karadeniz Gazetesi )

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.