Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 15°C
Hafif Yağmurlu
Trabzon
15°C
Hafif Yağmurlu
Paz 15°C
Pts 16°C
Sal 19°C
Çar 20°C




















Trabzonspor’da gözler Abdullah Avcı’da! Kimleri kastetti?

Trabzonspor’da gözler Abdullah Avcı’da! Kimleri kastetti?
12 Aralık 2022 17:27
359
A+
A-

Trabzonspor’da teknik direktör Abdullah Avcı’nın sert sözleri, futbolcuları sarstı. “Ya performanslarını yükseltirler ya giderler” diyerek ateş püsküren tecrübeli çalıştırıcının kimleri işaret ettiği merak ediliyor. Yarından sonra çok önemli değişikler yaşanabilir.

Dünya Kupası arasında hazırlıklarının bir bölümünü kendi tesislerinde bir kısmını da Antalya’da kamp yaparak sürdüren Trabzonspor’da, Kasımpaşa ile oynanan hazırlık maçının ardından teknik direktör Abdullah Avcı’nın yaptığı açıklamalar futbol camiasını şok etti.

Sezonun geride kalan bölümünde “Geçen seneden daha iyisini yapabiliriz. Bu kadar net ve iddialıyım. Onun için tekrarlara ihtiyacımız var. Bizi kasım ayından itibaren görün” diyen Avcı, camiaya umut aşılamıştı.

RADİKAL KARARLAR ÇIKABİLİR

Ara sonrası başlayacak yoğun fikstüre az bir süre kalması rağmen, deneyimli teknik adamın takımın durumundan memnun olmadığını açıklaması tedirginliğe sebep oldu.

Göreve geldiğinden beri oyuncuları için olumsuz hiçbir kelime kullanmayan Avcı, Kasımpaşa maçı sonrası adeta futbolcularına kapıyı gösterdi.

Tecrübeli hocanın ‘gerekirse altyapıdan oyuncular alırım’ sözü ise sezonun kalan bölümünde radikal kararlar verilebileceğini net bir şekilde gösterdi.

ARA DÖNEMDE AYRILIKLAR GÜNDEMDE

3-4 aydır devreye girmeyen, bireysel performansı artmayan futbolcular var.

Ben oyuncu beklemeyeceğim. Burası Trabzonspor. Oyuncu performansını artıracak. İçine girmek için her türlü gayreti; fiziksel, zihinsel, enerji olarak içine sokacak. İçine sokmayacaksa Trabzonspor’da kaynak var. Altyapıdan alır oynatırım” diyen Avcı’nın ‘Artık beklemem’ dediği isimlerin kim olduğu merak ediliyor.

KİM BU OYUNCULAR?

Kasımpaşa maçı sonrası basın toplantısında sert konuşan Avcı’nın, soyunma odasında futbolcularına daha ağır ifadeler kullandığı belirtiliyor.

7 İSİM HEDEFTE!

Bundan sonra kimsenin gözünün yaşına bakmayacağını net bir şekilde belirten Avcı’nın kastettiği isimlerin Yusuf Erdoğan, Denswil, Bardhi, Doğucan, Yusuf Yazıcı, Djaniny ve Emrehan Gedikli olduğu ileri sürüldü.

6 İSMİ HİÇ KULLANAMADI

Dünya Kupası’nda boy gösteren Gomez ve Larsen’in yanı sıra sakatlıkları bulunan Djaniny ile Yusuf Yazıcı, Antalya kampında performans veremedi.

İki yıldız, sadece birkaç hafif tempolu idmana katıldı.

Burun ameliyatı olan Bartra takımdan ayrı kalırken, Lahtimi ise pasaport problemi nedeniyle kampın neredeyse tamamını kaçırdı.

Ayrıca Eren Elmalı, hazırlık maçlarında dinlendirildi.

ALTYAPI İÇİN KRİTİK ZİRVE

Teknik direktör Abdullah Avcı, Trabzon’a döndükten sonra altyapıyla ilgili toplantı yapacak.

Daha önce uluslararası uzman bir firmayla anlaşan ve altyapı sistemini sil baştan organize eden Fırtına’da, Avcı son gelişmelerle ilgili bilgi alacak.

kaynak : ( Karadeniz Gazetesi )

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.