Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 15°C
Hafif Yağmurlu
Trabzon
15°C
Hafif Yağmurlu
Paz 15°C
Pts 16°C
Sal 19°C
Çar 20°C




















Trabzonspor ile adı anılan Rıdvan Yılmaz, ayrılıyor mu?

Trabzonspor ile adı anılan Rıdvan Yılmaz, ayrılıyor mu?
11 Aralık 2022 00:25
478
A+
A-

Trabzonspor ile adı anılan eski Beşiktaşlı Rıdvan Yılmaz’ın, İskoç ekibinden ayrılıp ayrılmayacağı açıklandı… Rıdvan’ın menajeri konuştu…

Beşiktaş’tan yaz transfer döneminde Rangers’a transfer olan Rıdvan Yılmaz için transfer açıklaması geldi.

Türkiye’ye geri döneceği haberleri çıkan milli futbolcu için menajeri Necdet Ergezen yaptığı açıklamada oyuncusunun Rangers’tan ayrılmaya niyeti olmadığını söyledi.

“AYRILMAYA NİYETİ YOK”

İskoç basınına konuşan Ergezen, “Rıdvan Yılmaz, Rangers’ın oyuncusu ve kulüpten ayrılmak gibi bir niyeti yok. Ayrılmasıyla ilgili hiçbir bilgim yok ve hiçbir şey okumadım” dedi.

21 yaşındaki futbolcunun yaşadığı sakatlıklara da dikkat çeken Necdet Ergezen, “Sakatlıklar bu işin bir parçası ve Rıdvan geri dönecek. Kulübü seviyor, kulüp de onu seviyor” diye konuştu.

Milli oyuncusu, biri Şampiyonlar Ligi maçı olmak üzere Rangers’ta toplam 7 maçta sahaya çıktı.

Rıdvan Yılmaz’ın adı eski kulübü Beşiktaş ile birlikte Galatasaray ve Trabzonspor‘la anılıyor

kaynak : ( 61saat )

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.