Dolar 32,3300
Euro 34,8352
Altın 2.393,08
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 18°C
Hafif Yağmurlu
Trabzon
18°C
Hafif Yağmurlu
Cts 15°C
Paz 15°C
Pts 17°C
Sal 18°C




















Cumhurbaşkanı Erdoğan: Marketlerde kontrollerimizi daha da sıklaştıracağız

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Marketlerde kontrollerimizi daha da sıklaştıracağız
30 Kasım 2022 15:05
220
A+
A-

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 5,9 büyüklüğündeki deprem sonrası Düzce’yi ‘Genel Hayata Etkili Afet Bölgesi’ ilan ettiklerini açıkladı. Erdoğan, ”Böylece afet sonrası telafi ve ihya çalışmalarımızı daha hızlı şekilde yürütebileceğiz” dedi. Cumhurbaşkanı, 6’lı masanın anayasa çalışmasını da eleştirdi. Erdoğan, zincir ve diğer marketlerle ilgili ‘Fiyat İstikrar Komitesi’ni kurararak fiyat farklılıklarını gidermenin yollarını arayacaklarını açıkladı.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, partisinin genel merkezinde Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısında açıklamalarda bulundu.

Erdoğan’ın konuşmasının satırbaşları şöyle:

Önceki gün Kabine toplantısı sonrası açıkladığımız kamuda çalışan 424 bin sözleşmelinin kadroya geçirilmesi kararının bir kez daha hayırlı olmasını diliyorum.

Büyük Türkiye hedefimize adım adım yaklaşıyoruz. Sadece son 2 ayda açılışını yaptığımız projelerin her biri tek başına abide hüviyetindedir.Yusufeli Barajı’nı yerleşimi ve yolları ile hayata geçirdik. Aselsan Silah Sistemleri fabrikası ile savunma sanayimizi güçlendirdik. Türkiye Yüzyılı programımızla milletimize umut ışığı yaktık. Daha uluslararası alandaki temaslarımızı, şehirlerimize kazandırdığımız yatırımları saymıyorum bile.

Ekonomi, diplomasi, terörle mücadele, mülteci sorunu konusu. Bu 4 ana başlığı herşeyden önce biz başardık, başarıyoruz ve başaracağız. Geçen hafta 5.9 şiddetindeki depremle sarsılan Düzce’yi genel hayata etkili afet bölgesi ilan ettiğimizi açıklamak istiyorum.

TÜRKİYE’NİN BÜYÜMESİNİ SÜRDÜRMESİ ÇOK KIYMETLİ

Küresel düzeyde resesyon endişesinin arttığı dönemde Türkiye’nin büyümesini sürdürmesi çok kıymetlidir. İnşallah 2022’yi dünyaya göre rekor düzeyde kapatarak2023’e iyi bir giriş yapacağız.

BAY KEMAL YALANLAR DÜNYASI İLE MİLLETİN KARŞISINA ÇIKACAK

Ülkemizi 20 yılda asırlık eser ve hizmetlere kavuşturduk. Türkiye’nin dününü olduğu gibi yarınını da biz inşa edeceğiz. Seçimler geliyor, Bay Kemal yalanlar dünyası ile milletin karşısına çıkacak. Bu yalanları duyacaksınız, göreceksiniz.  hbk karadenız

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.