Dolar 32,2712
Euro 34,9236
Altın 2.445,56
BİST 10.173,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 17°C
Az Bulutlu
Trabzon
17°C
Az Bulutlu
Çar 15°C
Per 17°C
Cum 18°C
Cts 18°C




















Trabzonsporlu Bartra İspanya’da gündem! Önce paylaştı sonra sildi

Trabzonsporlu Bartra İspanya’da gündem! Önce paylaştı sonra sildi
28 Kasım 2022 16:44
301
A+
A-

Trabzonspor’un yıldız oyuncusu sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşım nedeniyle İspanya’da gündem oldu

Kariyerine Barcelona alt yapısında başalyan Marc Bartra, 2016 yılında 8 milyon Euro karşılığında Alman ekibi Borussia Dortmund’a transfer oldu.

Almanya’da geçen iki yılın ardından Real Betis, başarılılı savunmacıyı 10.50 milyon Euro’ya transfer etti. Dört yıl Real Betis forması giyen 31 yaşındaki oyuncu, sezon başında 1.25 miyon Euro karşılığında Trabzonspor ‘a transfer oldu.

Trabzonspor formasıyla Süper Lig ‘de 11 maça çıkan İspanyol oyuncu bir kez gol sevinci yaşadı. Bartra, Şampiyonlar Ligi elemeleri ve Avrupa Ligi’nde ise toplam sekiz maçta görev yaptı.

ÖNCE PAYLAŞTI, SONRA SİLDİ

Marc Bartra’nın, model Jessica Goicoechea ile birlikte olduğu iddiaları İspanyol basınında yer alıyordu. Bartra konuyla ilgili olarak da, “Her şey yalan. Kimseyle birlikte değili ve çok mutluyum” açıklaması yapmıştı.

Marc Bartra, Jessica Goicoeche ile bir fotoğrafını Instagram’da hikaye olarak yayınladı ve saniyeler geçmeden apar topar sildi.

Ancak görüntüyü gazeteci Abel Planelles kaydetmişti. Planelles’in Bartra’nın yayınladığı hikayeyi TikTok’ta paylaşması üzerine, yıldız oyuncunun bunu neden hemen sildiği hakkında dedikodular yapılmaya başlandı.

63846402ae298bb88129342c

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.