Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 14°C
Az Bulutlu
Trabzon
14°C
Az Bulutlu
Pts 16°C
Sal 19°C
Çar 20°C
Per 20°C




















Trabzonspor’a 3 dişli rakip

Trabzonspor’a 3 dişli rakip
28 Kasım 2022 16:34
222
A+
A-

Süper Lig’e Dünya Kupası için verilen arada çalışmalarını sürdüren Trabzonspor, Antalya’da kampa girecek. Bugünü izinli geçiren Bordo-mavililer yarın kamp çalışmaları için Antalya’ya gidecek. Trabzonspor’un kamp çalışmalarında Gomez ve Larsen, Dünya Kupası’nda oldukları için yer almayacak. Fırtına, Antalya kampında Hull City ve Crystal Palace ile hazırlık maçları oynayacak

Fırtına, dün sabah saatlerinde Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla hazırlıklarını sürdürdü. Dinamik ısınma ve koordinasyon çalışmalarının ardından dayanıklılık idmanı gerçekleştirilirken, son bölümde çift kale maç oynandı. Antrenmandaki mücadeleyi kazanan takım büyük sevinç yaşarken, Visca ve Abdülkadir Ömür ikilisi attıkları gollerle yıldızlaştı. Genç oyuncuların da hırslı performansı teknik heyeti memnun etti.

Marc Bartra takıma katıldı

Trabzonspor’da ekstra izinli isimlerden Marc Bartra, dünkü idmanda takımla çalıştı. Milli takımlara giden isimlerin tamamı Antalya’da idmanlara katılacak. Teknik direktör Abdullah Avcı’nın kamp döneminde tamamen taktiksel provalar üzerinde duracağı öğrenildi. Tecrübeli hoca, topa daha çok hakim, hücumda üretken ve rakip kaleye hızlı gidebilen bir takım ortaya çıkarmak istiyor. Savunmadaki basit hataların önüne geçilmesi için de Bartra ve Hugo gibi isimlerle özel görüşmeler olacak.

Bordo-Mavililer Antalya yolcusu

Bugünü izinli olarak geçirecek Bordo-Mavili ekip, yarın kamp için Antalya’ya gidecek. Karadeniz ekibi, 9 Aralık’a kadar Belek’te çalışmalarına devam edecek. Bu kampa, izinli olan tüm isimler katılacak. Sadece Gomez ve Larsen, Dünya Kupası’nda oldukları için yer almayacak. Fırtına, Antalya kampında Hull City ve Crystal Palace ile hazırlık maçları oynayacak. 10 Aralık’ta ise Kocaeli’de Kasımpaşa ile hazırlık karşılaşması var.

kaynak : ( 61saat )

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.