Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 14°C
Az Bulutlu
Trabzon
14°C
Az Bulutlu
Pts 16°C
Sal 19°C
Çar 20°C
Per 20°C




















Trabzon’da 2 kulübün alt yapısı birleşiyor…

Trabzon’da 2 kulübün alt yapısı birleşiyor…
26 Kasım 2022 20:13
383
A+
A-

Bordo Mavi 61 Spor Kulübü futbol akademisi altyapı ile Yomraspor altyapısı birleşiyor

Trabzon Kadın Voleybol takımı ile geçen yıl şampiyon olan, bu sezon TVF Kadınlar 2. Ligi’nde mücadele eden ve ligde liderliğini elinde bulunduran Bordo Mavi 61 Spor Kulübü, voleybolun yanı sıra altyapıya büyük önem veriyor. Bünyesinde Futbol, voleybol ve basketbol altyapısı bulunan kulüp daha önce Bordo Mavi Futbol akademisi adı altında  İlker Erbay’a teslim etmişti.

Gelinen süreçte ileriye dönük daha sağlam ve kaliteli bir altyapı oluşturmak isteyen Bordo Mavili Kulüp, Yomrasporaltyapısıyla birleşerek, altyapıdaki oyunculara profesyonel lig yolunu açmış oldu.

ALTYAPILAR BİRLEŞTİ
Konuyla ilgili açıklama yapan Bordo Mavi 61 Spor Kulübü Başkanı Selahattin Baba, “Bordo Mavi Futbol Akademimizi Yomraspor ile birleştirerek burada bulunan öğrencilerimize maçlara katılma ve profesyonel lig yolunu açmış olduk.  Bir süredir görüşmelerimiz devam ediyordu. Yomraspor yöneticileriyle yaptığımız görüşmelerde kulübümüz Bordo Mavi Futbol Akademisi olarak devam edecek. Kadromuza kattığımız yeni hocalarımız ile birlikte Yomraspor altyapısı hocaları ile birlikte ortaklaşa futbol eğitimi verecek. İdmanlarımızı ve çalışmalarımızı Yomra’da yapacağız. Bazı zamanlarda ilçe stadımıza giderek çocukları çim sahada da antremanlarını yapmalarını sağlayacağız.

Y-1

EĞİTİMLERİNE DE KATKI SAĞLANACAK
Bizim buradaki amacımız ticaret değil, ilçemizde bulunan yetenekli çocukları keşfedip spora kazandırmak. Altyapıdaki oyuncularımız Bordo Mavi Futbol Akademi olarak müsabakalara katılacak. Bu konuda altyapı oyuncularımıza gerekli imkanları da sağlayacağız. Görüşmelerimiz sona yaklaştı ve önümüzdeki günlerde birleşmemizi yapacağız. Bunun yanında yeni kulüp binamızda öğrencilerimize ücretsiz olarak İngilizce, Matematik, Tarih ve Türkçe eğitimlerini ücretsiz olarak vermeyi planlıyoruz. Bu gençler bizim ve onlara gereken desteği sonuna kadar vereceğiz. ” dedi.

B

YOLLARIMIZI AYIRDIK
Öte yandan Başkan Selahattin Baba, “Yaptığımız görüşmeler ve gelen talepler doğrultusunda şu andaki futbol akademimizin başında olan İlker Erbay ile yollarımızı ayırdık. Kendisine bugüne kadar verdiği emeklerden dolayı teşekkür ediyorum. Bundan sonra yeni hocalarımızla birlikte Yomraspor ile yolumuza devam edeceğiz. Çocuklarımızın geleceği için güzel bir adım oldu. Bize bugüne kadar destek veren herkese teşekkür ediyorum” dedi.

kaynak : ( 61saat )

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.