Dolar 32,2081
Euro 34,8604
Altın 2.444,95
BİST 10.218,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 16°C
Hafif Yağmurlu
Trabzon
16°C
Hafif Yağmurlu
Paz 16°C
Pts 15°C
Sal 16°C
Çar 16°C




















MÜDÜR FETTAHOĞLU’DAN ÖĞRETMENİNE DOĞUM GÜNÜ SÜPRİZİ

MÜDÜR FETTAHOĞLU’DAN ÖĞRETMENİNE DOĞUM GÜNÜ SÜPRİZİ
26 Kasım 2022 11:28
308
A+
A-

MÜDÜR FETTAHOĞLU’DAN ÖĞRETMENİNE DOĞUM GÜNÜ SÜPRİZİ

Öğretmenler günü kutlamalarını, haftaya dönüştüren ve birbirinden güzel ve değerli kutlama etkinliklerine katılan İl Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Burak Fettahoğlu, bu kez de 24 Kasımda doğum günü olan bir öğretmenine sürpriz kutlamada bulunmak için okuluna gitti.

ÖĞRETMENLER MUTLUYSA GELECEK SAĞLAM GELİR

Yoğun geçen bir tebrik programının ardından Cumhuriyet Ortaokulu’nda öğretmenlerle bir araya gelen İl Müdürü, öğretmenlerin her zamanki yoğun ilgi ve sevgisiyle karşılandı. Müdür Fettahoğlu’nun öğretmen ziyaretlerine alışkın olunduğundan bunun bir doğum günü kutlaması amacı taşındığı bilinmiyordu.

Devam eden sohbetin orta yerinde gelen pasta ve İl Milli eğitim Müdürünün duygulu konuşmaları, öğretmenlerin hepsinde şaşkınlık ve heyecan uyandırdı.

ENERJİMİZİ ÖĞRETMENLER ODASINDAN ALIYORUZ

Hep birlikte kesilen pastanın ardından kendisine yöneltilen bu kadar enerji ve yenilik fikrini nereden alıyorsunuz sorusuna:

Biz sizlerin fikirleri ve heyecanıyla yol alıyoruz. Öğretmenler odası bizim de sizlerin fikirlerinden öğrendiğimiz ve heyecanınızla yenilendiğimiz yerlerdir.

Öğretmenlerimizin mutluluğunu önemsiyor, her fırsatta yanınızda olduğumuzu sizlere hissettirmek istiyoruz. Bizler aynı çocukların geleceği için aynı şevkle çalışan büyük eğitim ailesiyiz.

Emekleriniz, fedakarlıklarınız için sizlere her gün teşekkür ederim dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.