Dolar 32,2823
Euro 34,9503
Altın 2.449,85
BİST 10.173,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 16°C
Hafif Yağmurlu
Trabzon
16°C
Hafif Yağmurlu
Per 17°C
Cum 18°C
Cts 19°C
Paz 20°C




















Trabzonspor’dan 100 milyon euro’luk golcüye teklif!

Trabzonspor’dan 100 milyon euro’luk golcüye teklif!
25 Kasım 2022 19:13
394
A+
A-

Trabzonspor’un scoutları Cuma akşamı oynanan Portekiz-Çekya U-21 maçını izledi… notlar tuttu. Portekiz maçı 5-1 kazanırken izlenmesi için gidilen Çekyalı oyuncular büyük hayal kırıklığı yarattı. Cerv ve Valenta dahil hiç birisinin kadroda yer bulma ihtimali görülmedi. Portekiz takımının 3 golünü atan Henrique Araujo ise baş döndürdü.

Trabzonspor’un scoutları 2002 doğumlu oyuncu için “yeni bir Luis Suarez olabilir” raporu verdi. Benfica B takımından bu sezon A takıma çıkarılan Araujo’ya 4 maçta sadece 62 dakika süre verildiği rapora eklendi.

Genç oyuncunun sezon sonuna kiralanması için Benfica’ya bir teklif yapılması durumunda hem santrfor hem de kanat golcüsü sorununun ortadan kalkabileceği belirtildi.

Kulübün profesyonelleri ise yaptıkları araştırmadan Benfica’nın Araujo’dan çok büyük beklentileri olduğunun raporunu verdi.

Sadece serbest kalma bedelinin 100 milyon euro olduğundan bahsettiler. Şanslarını deneyebileceklerini ancak ihtimalin çok düşük olduğuna dikkat çektiler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.