Dolar 32,2991
Euro 34,8451
Altın 2.448,94
BİST 10.268,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 17°C
Yağmurlu
Trabzon
17°C
Yağmurlu
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 16°C
Sal 16°C




















Trabzonspor kiralık gönderdi! Takımın en skorer oyuncuları arasında yer aldı

Trabzonspor kiralık gönderdi! Takımın en skorer oyuncuları arasında yer aldı
23 Kasım 2022 12:13
414
A+
A-

Trabzonspor’un TFF 1.Lig ekibi Manisa FK’ya kiralık olarak gönderdiği Batuhan Kör performansıyla gelecek adına umut verdi.

Trabzonspor’un geçen sezonun devre arasında Bursaspor’dan kadrosuna kattığı 21 yaşındaki forvet Batuhan Kör bordo mavili takımda süre alamadan Manisa FK’ya kiralık olarak gönderildi. Batuhan Kör yeni takımındaki performansıyla gelecek sezon için umut verdi. Levent Eris yönetimindeki Manisa FK’da takımın en etkili futbolcuları arasıda yer alan Batuhan geride kalan 14 haftada 9 karşılaşmanın ilk 11’inde yer aldı.

EN SKORER OYUNCULAR ARASINDA YER ALIYOR

Manisa FK ile 14 karşılaşmada forma giyen Batuhan Kör 3 gol 1 asistlik performans sergiledi ve Adem Büyük ile birlikte takımın en skorer oyuncusu oldu. Batuhan Kör ve Adem Büyük’ü, Mehmet Uysal ve Ayberk Karapo takip etti.

Ekran Resmi 2022-11-23 10.38.30

SEZON SONU GERİ DÖNMESİ BEKLENİYOR

Bu sezonu TFF 1.Lig ekibi Manisa FK ile tamamlayacak olan Batuhan Kör’ün sezon sonu ile birlikte Trabzonspor’a geri dönerek forma savaşı vermesi bekleniyor. Trabzonspor’a imza atan Batuhan Kör, 61saat’e yaptığı açıklamada, ‘’Trabzon’da şampiyonluk yaşamak istiyorum’’ ifadelerini kullanmış ve geçen sezon bu hayalini gerçekleştirmenin heyecanını yaşamıştı

kaynak : ( 61saat )

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.