Dolar 32,4968
Euro 34,7913
Altın 2.436,90
BİST 10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 18°C
Az Bulutlu
Trabzon
18°C
Az Bulutlu
Sal 17°C
Çar 16°C
Per 16°C
Cum 19°C




















“Play- off potasındaki yerimizi sağlamlaştırmak istiyoruz”

“Play- off potasındaki yerimizi sağlamlaştırmak istiyoruz”
23 Kasım 2022 14:36
276
A+
A-

ÖNEMLİ 3 PUAN ALDIK

1461 Trabzon Futbol Kulübümüzün Yönetim Kurulu Üyesi Kadir Kantekin, medya merkezimize takımımızın son durumu hakkında açıklamalarda bulundu. Son oynanan Uşakspor maçında önemli 3 puan aldıklarını söyleyen Kantekin, “Hedeflerimiz doğrultusunda ilerlemeye devam ediyoruz. Devreye kadar 4 maçımız kaldı. Bu maçlarımızı kazanıp, Play-Off potasındaki yerimizi iyice sağlamlaştırmak ve gelecek adına yol haritamızı belirlemek istiyoruz” dedi.

TARAFTARIMIZI STADA BEKLİYORUZ
“Yeni Teknik Direktörümüz Ulaş Ulusan ile birlikte galibiyetle başladık” diyen Kantekin, “İnşallah bu galibiyetlerin devamı gelecek. Pazar günü Ortahisar Yavuz Selim’de Balıkesirspor ile yine kritik bir maça çıkacağız. Bu karşılaşmada her zaman olduğu gibi yine taraftarımızın gücüne de ihtiyacımız var. Bu takım tüm Trabzon’un takımı. Takımlarına sahip çıkmalarını ve desteklemelerini bekliyoruz. Onların da desteği ile hedefimize ulaşmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

TAKIMIMIZA GÜVENİYORUZ
Genç ve kaliteli bir takıma sahip olduklarını da kaydeden Kantekin şöyle konuştu; “Takımımızda potansiyeli yüksek olan oyuncularımız var. Kazandıkça hem oyuncuların özgüveni artıyor, hem de gelişimleri devam ediyor. Bu oyuncularımızın bazılarını gelecek sezon üst liglerde izleyeceğiz. Teknik heyetimiz ve oyuncularımıza güveniyoruz. Bu kadromuz bu işin üstesinden gelecektir”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.