Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 18°C
Az Bulutlu
Trabzon
18°C
Az Bulutlu
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 18°C
Çar 17°C




















Gelecek Vadeden Sanatçı; Hakan Demirci

Gelecek Vadeden Sanatçı;  Hakan Demirci
20 Kasım 2022 23:53
728
A+
A-

Çocukluğumuzda yakışıklı birini görsek, heyt be artist gibi adam derdik. Ya da ne kadar da yakışıklı adam diye hayran hayran bakardık. Toplumda yakışıklı olmak her zaman avantajdır. Bu yakışıklılık hem hem podyumda, hem sinemada, hem de iş hayatında her zaman bir avantajdır. Yani kısacası yakışıklılık her zaman ön planda olur.

Hem yakışıklı, hem de iyi bir sanatçı olunduğunda tüm gözler o kişinin üzerinde olur. Tabi ki artist olmak o kolay değil. Artist olmak için, sanatla uğraşmak, ayrıca sanatla ilgili eğitimler almak gerekir. Bir de en önemlisi sanatçıda sanatçı ruhu olması gerekiyor. Tıpkı genç ve yakışıklı, ayrıca gelecek vadeden sanatçı Hakan Demirci gibi.

Oynadığı dizilerde adından başarı ile söz ettiren ve hem yönetmenler tarafından, hem de izleyiciler tarafından beğeni ve takdir topluyan Hakan Demirci ‘yi gönülden tebrik ediyoruz. Oynadığı her filmde duyguları ile hareket eden ve çok iyi bir oyun sergileyen genç ve yakışıklı sanatçı Hakan Demirci, gelecek adına büyük umutlar veriyor.

Genç yaşta bir çok projede görev alan ve ileri ki günlerde yine farklı projelerde karşımıza çıkmaya hazırlanan genç sanatçımız Hakan Demirci’ye sanat hayatında üstün başarılar diliyoruz. Yolun daima açık olsun Hakan Demirci…

Şimdi biraz da Hakan Demirci ‘yi yakından tanıyalım;

1985 yılında Kilis ‘de doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Kilis ‘te, üniversite eğitimini Akdeniz Üniversitesi Turizm ve Otelcilik Bölümünde başarı ile tamamladı.

Eğitim hayatından sonra hızlı bir şekilde sanat dünyasına adım atan Hakan Demirci, ilk olarak modacı Koray Erken’ ın düzenlediği Üryan defilesinde boy gösterdi. Ve modacılar tarafından büyük bir beğeni topladı.

Daha sonra dizi setlerinde boy gösteren Kurtlar vadisi pusu dizisinde ve Rüyada dizisinde rol alan Hakan Demirci üstün performansı ile tüm dikkatleri üzerine çekti. Ayrıca sinema severler tarafından 10 puan aldı.

Şimdilik yeni projeler üzerinde çalışmalar yapan Hakan Demirci’ ye, gelecek projeleri için başarılar diliyoruz.

Bizler de Yurthaber61 gazetesi olarak genç sanatçımıza çok selamlar sunuyoruz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.