Dolar 32,2135
Euro 35,0089
Altın 2.500,43
BİST 10.739,57
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 20°C
Açık
Trabzon
20°C
Açık
Çar 20°C
Per 20°C
Cum 20°C
Cts 21°C




















Trabzonspor’da Yusuf Yazıcı Şoku!

Trabzonspor’da Yusuf Yazıcı Şoku!
13 Kasım 2022 12:16
314
A+
A-

Trabzonspor’un Lille’ye rekor bir bedelle sattığı bu sezon başında ise kiraladığı Yusuf Yazıcı, ne yazıkki bordo – mavililerde şu ana kadar istenileni veremedi.

Trabzonspor’un Lille’ye rekor bir bedelle sattığı bu sezon başında ise kiraladığı Yusuf Yazıcı, ne yazıkki bordo – mavililerde şu ana kadar istenileni veremedi.

Dün akşam Ankaragücükarşısında Bakasetas’ın yokluğunda 11’de başlayan Trabzonspor’un alt yapısından yetişen oyuncu ilk yarının sonunda oyundan çıkmak zorunda kaldı.

Bakasetas’ın kart cezalısı olması nedeniyle, Ankaragücü maçının Yusuf için büyük bir şans olmasına rağmen yıldız futbolcu ne yazıkki bu maçta da beklentileri karşılayamadı.

Yusuf ile ilgili maçta en akılda kalan pozisyon ise ilk yarının sonlarına doğru yaşandı. Özelikle ilk devrenin sonundaki bir pozisyonda rakibini geçip savunmayı 2’ye 1 yakaladı. Ancak yıldız oyuncu, Gomez’e çok kötü bir pas atarak arkadaşını kaleciyle karşı karşıya bırakma şansını çöpe attı. Abdullah Avcı’nın ikinci yarının başına kenara aldığı Yusuf, 45 dakikada sadece 20 kez topla buluştu, 11 pas denemesinin yalnızca 5’indeisabet sağladı, 5 ikili mücadelenin 4’ünü kaybetti.

kaynak : ( haberts )

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.