Dolar 32,4014
Euro 34,8135
Altın 2.401,78
BİST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 17°C
Hafif Yağmurlu
Trabzon
17°C
Hafif Yağmurlu
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 16°C
Sal 19°C




















Trabzonspor’a yıldız transferi olacak mı? Başkan Ağaoğlu ve Asbaşkan Doğan açıkladı

Trabzonspor’a yıldız transferi olacak mı? Başkan Ağaoğlu ve Asbaşkan Doğan açıkladı
10 Kasım 2022 14:13
254
A+
A-

Trabzonspor’da transfer dönemine yaklaşılırken önemli açıklamamalar da gelmeye başladı.

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu ve Asbaşkan Ertuğrul Doğan katıldıkları ödül programında transfer dönemiyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

İlk olarak konuşan Asbaşkan Doğan Abdullah Avcı’dan gelecek rapora göre hareket edeceklerini söylerken Konferans Ligi’nde yarı final veya final hedeflediklerini söyledi.

“YARI FİNAL VEYA FİNAL”

Asbaşkan Doğan açıklamasında, “Trabzon şehrinin bu şampiyonluğa ihtiyacı vardı. Hedefimiz bu başarının devamını sağlamak. Ciddi sakatlıklar yaşadık, yoğun bir maç temposundan çıktık. Bazı konularda bizi olumsuz etkiledi, gruplardan çıktık maç tempomuz yavaşlıyor. Hocamız transfer raporunu hazırlıyor gelen rapora göre hareket edeceğiz. Basel ile oynamıştık, bu saatten sonra Trabzonspor’un bu kupadaki hedefi yarı final veya final, başka bir şey düşünmüyoruz.”

“MAREK HAMSİK GİBİSİNİ BULMAK İMKANSIZA YAKIN”

Sunucunun Marek Hamsik gibi yıldız transfer olacak mı? sorusuna da yanıt veren Doğan “Transferler konusu hocamızın dahilinde şu anda çalışıyoruz. Şartlar çok zor, kulüpler sıkıntı içerisinde bu şartlara rağmen elimizden geleninin en iyisini yapmaya çalışacağız. Marek Hamsik gibi birisini bulmak imkansıza yakın gerçekten önemli bir değer, dünya futbolu için bir yıldız önemli bir karakter.  Hocamızın talepleri nasıl olursa en iyisini bulmaya çalışacağız.” dedi.

AĞAOĞLU “YILDIZ İSTEYEN GÖKYÜZÜNE BAKSIN”

Daha sonra söz alan Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu ise “Bizi eleştirecekseniz neden yıldız futbolcu yetiştirmiyorsunuz veya ya da neden gelişitirp satmıyorsunuz  diye eleştireceğiz yerde Trabzonspor’a yıldız transferi var mı diye soruyorsunuz. Sorunuzu  Rahmetli Özkan Sümer’in sözüyle cevaplamak istiyorum. “Yıldız isteyen gökyüzüne baksın”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.