Dolar 32,3848
Euro 34,7861
Altın 2.398,64
BİST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 17°C
Hafif Yağmurlu
Trabzon
17°C
Hafif Yağmurlu
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 16°C
Sal 19°C




















Gökdeniz Karadeniz: Fenerbahçe’ye giderdim…

Gökdeniz Karadeniz: Fenerbahçe’ye giderdim…
7 Kasım 2022 13:40
301
A+
A-

Trabzonspor efsanesi Gökdeniz Karadeniz, Fenerbahçe ve Aziz Yıldırım ile ilgili yaptığı açıklamalardan sonra bordo-mavili taraftarlardan tepki topladı.

Trabzonspor’un simge oyuncularından olan Gökdeniz Karadeniz, NTV’ye konuk oldu ve kendisine sorulan soruları yanıtladı. Gökdeniz Karadeniz, küçükken Trabzonsporlu olmadığını açıkladı.

“Trabzonspor taraftarı değildim”

Küçükken oynadığı takımları desteklediğini söyleyen 42 yaşındaki eski futbolcu, “Küçükken Trabzonspor taraftarı değildim. Takım tutmuyordum. Oynadığım takım neyse onu tutuyordum. Giresunspor’a sempatim vardı. Babam Trabzonlu. 13-14 yaşlarından sonra Trabzonspor’u tutmaya başladım.” dedi.

“Fenerbahçe’de oynardım”

Trabzonspor’da oynadığı sırada Fenerbahçe ile görüştüğünü itiraf eden Gökdeniz, “Trabzonspor’da oynarken İstanbul’un büyük takımlarından teklif aldım. Hepsinden teklif aldım. Hepsiyle anlaşmaya çok yaklaştığım zamanlar oldu. Kulübüm beni satmak isteseydi Fenerbahçe ‘ye giderdim. Neden gitmeyeceğim? Sonuçta futbol bir ticaret. Kulübünüze iyi bir para kazandırabiliyorsanız her futbolcu her takıma gidebilir. Şuanda da gidebilirler. Trabzonspor’da oynarken Fenerbahçe’nin eski başkanı Aziz Yıldırım’la görüştüm. Menajerim ve ben bütün takımlarla görüştük.” ifadelerini kullandı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.