Dolar 32,3161
Euro 34,7711
Altın 2.389,65
BİST 10.257,37
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 17°C
Hafif Yağmurlu
Trabzon
17°C
Hafif Yağmurlu
Cts 15°C
Paz 15°C
Pts 16°C
Sal 19°C




















Trabzonspor’un transfer listesi güncellendi! 2 kez kapıdan dönmüştü…

Trabzonspor’un transfer listesi güncellendi! 2 kez kapıdan dönmüştü…
4 Kasım 2022 20:57
368
A+
A-

Sezon başladıktan sonra Visca ve Dorukhan’ın sakatlıkları nedeniyle sıkıntı yaşayan teknik direktör Abdullah Avcı, özellikle sağ kanattaki soruna bir türlü çözüm bulamadı.

Bek rotasyonunda da elinde oyuncu bulunmadığı için sürekli Larsen-Eren Elmalı ikilisini oynatmak zorunda kaldı. Avcı, Ocak ayında başlayacak ara transfer döneminde kadroyu daha alternatifli bir hale getirmek istiyor. Bu doğrultuda gözler tamamen yerli isimlere çevrildi. Çünkü yabancı kontenjanı dolu.

Daha önce 2 kez  Trabzonspor ’un kapısından dönen Efecan Karaca için nabız yoklaması yapılacak.

Efecan ve Onur Bulut…

Sağ tarafa düşünülen isim Efecan Karaca. Daha önce 2 kez Fırtına’nın kapısından dönen Alanyaspor’un kaptanı konusunda nabız yoklanacak. Sağ beke ilk aday; Kayserisporlu Onur Bulut. Milli futbolcunun kulübüyle olan sözleşmesi 6 ay sonra bitiyor. Dolayısıyla maliyeti uygun olabilir. Sol bek için Beşiktaş ’tan Glasgow’a giden Rıdvan Yılmaz’ın kiralanması gündeme gelirken, İskoç ekibinin istediği şartlar araştırılıyor.

2019’da Alanyaspor’un Stuttgart’tan transfer ettiği Umut, çıktığı 70 maçta 4 gol atıp, 4 asist yaptı.

Umut Güneş listede

Kanat ve bek rotasyonunun güçlendirilmesi durumunda orta alana da bir takviye yapılabilir. Listedeki futbolculardan biri; Umut Güneş. Almanya doğumlu ve 22 yaşındaki Umut, bu sezon Süper Lig’de 8 karşılaşmada forma giydi. Orta sahada dinamizmiyle dikkat çeken ve sol ayaklı genç yıldızın, Alanyaspor’la olan kontratı Haziran ayında sona eriyor. Trabzonspor, ara dönemde minimum 2 transfer gerçekleştirmeyi hedefliyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.