Dolar 32,2853
Euro 34,9732
Altın 2.450,22
BİST 10.173,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 16°C
Hafif Yağmurlu
Trabzon
16°C
Hafif Yağmurlu
Per 17°C
Cum 18°C
Cts 19°C
Paz 20°C




















Trabzonspor’un eski teknik adamı TOGG’a hayran kaldı! Almayı düşünüyorum

Trabzonspor’un eski teknik adamı TOGG’a hayran kaldı! Almayı düşünüyorum
29 Ekim 2022 16:43
367
A+
A-

Türkiye’nin ‘Devrim’ ile başlayan yerli otomobil hayali sonunda gerçekleşiyor.

Bugüne kadar prototip atölyesinde üretilerek çeşitli yol testleri yapılan Togg’un C-SUV modeli seri üretime tamamen hazır hale geliyor. Hemen ardından ise C-SUV yollara çıkmaya hazır olduğunu belgelemek üzere akredite test merkezlerine gönderilecek. Yaklaşık 5 ay sürecek homolagasyon testlerinin ardından onay belgelerini alacak Togg, Mart 2023 itibarıyla Türkiye’de satışa sunulacak.

TRABZONSPOR’UN ESKİ TEKNİK ADAMI ÇOK BEĞENDİ

Haber7 kaynaklı haberde Tecrübeli Teknik Adam Yılmaz Vural’ın, ‘’Bu çok önemli bir adım. Türkiye artık alan değil, veren el olacak. Benim hayat felseme çok uygun. Ülkemiz daha özgür, daha bağımsız ve daha egemen olmak için bu yatırımları yapmak durumunda. Artık kendimiz üretip, kendimiz tanıtıp, kendimiz pazarlayacağız. Bu çok karakterli bir olay. Hepimizi çok mutlu ediyor. Türk halkı artık yabancı arabasına değil, bu otomobile teşvik edilmeli. Yeterli sayda üretilebilecek mi merak ediyorum. Çünkü çevremde herkesten duyuyorum. Bu arabaya herkes sahip olmak istiyor. Ülkemize hayırlı olsun. Ben de inşallah almayı düşünüyorum.’’ açıklamasını yaptığı belirtildi.

sdsdf564_5646

Yılmaz Vural daha önce Trabzonspor’da Teknik Direktörlük görevi yapmıştı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.