Dolar 32,3920
Euro 34,6309
Altın 2.392,55
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 17°C
Hafif Yağmurlu
Trabzon
17°C
Hafif Yağmurlu
Çar 16°C
Per 15°C
Cum 18°C
Cts 18°C




















Ahmet Ağaoğlu’dan yeni sezon açıklaması

Ahmet Ağaoğlu’dan yeni sezon açıklaması
22 Ekim 2022 15:24
274
A+
A-

Ahmet Ağaoğlu bu sezonki hedefleriyle ilgili konuştu.

Süper Lig’de ve UEFA Avrupa Ligi’nde iddialı konumda bulunan Trabzonspor, her iki kulvarda da yoluna kayıpsız devam etmekte kararlı.

Teknik heyet ve futbolcuların bulundukları konumun bilincinde olduğunu belirten Başkan Ahmet Ağaoğlu, önemli bir döneme girdiklerini ve bu dönemi kayıpsız kapatarak mücadele ettikleri bütün kulvarlarda yollarına devam etmek istediklerini söyledi.

Hedef büyük

Yeni bir ekip oluşturmalarına ve sakatlara rağmen istikrarlı bir görüntü sergilediklerini belirten Başkan Ahmet Ağaoğlu, Süper Lig’de bugün oynanacak Sivasspor maçını kazanacaklarına inandığını belirtti.

Ağaoğlu, “Yoğun maç trafiğimize rağmen, dirençli ve sonuç odaklı bir ekibimiz var. Avrupa Ligi veya Süper Lig ile ilgili bir önceliğimiz yok. Her iki kulvarda da iddialıyız ve her ikisi de önceliğimiz. Bunun yanında Türkiye Kupası da önemli hedeflerimiz arasında yer alıyor. Süper Lig ve Türkiye Kupası camiamız, Avrupa da ülkemiz için büyük önem taşıyor. Şu andaki önceliğimiz Sivasspor karşılaşması. Bu karşılaşmayı kazanarak diğer maçlara moralli hazırlanmalıyız” ifadelerini kullandı.

YENİ ŞAFAK

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.